Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen ötleteitek vannak egy...

Milyen ötleteitek vannak egy kisfilmhez?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy kisfilmet ami nem sablonos de komoly mondanivalója van,van téma ötletetek?
2017. júl. 3. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Te vagy a művész, neked kell ezeket tudnod... nem is érezned. Valójában természetesen jön majd, érzed, hogy valami ki akar törni belőled, ha benned rekedne megfojtana, magával rántana. Na, akkor majd öntsd ezt az érzést formába! Addig is hanyagold ezt a dolgot...
2017. júl. 3. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem több ötletem is van. Némelyiket már meg is valósítottam, mások folyamatban vannak. Miért adném neked az ötleteimet...? Ich bin doch nicht blöd!
2017. júl. 3. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Ich habe keine Ahnung aber ich möchte eine Film machen😂😂😂Amúgy van pár ötletem csak az a baj azt mondanák rá hogy közhelyes
2017. júl. 3. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen most mindenki csináljon kisfilmeket mert a Mindenki Oscart nyert.

Helyes.

2017. júl. 4. 07:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Én már több éve csinálok kisfilmeket😂😂Szórakozásból a barátaimmal
2017. júl. 4. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor csak annyi, hogy: helyes
2017. júl. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!