Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinél előfordult ilyen?
Volt egy fiú a baráti körből akinek biztos hogy tetszettem. Ezt nekem is el mondta, nagyok udvarias volt stb... Egyszer volt egy minimális összerezzenésünk. Egyik napról a másikra le se szart. Mentünk sárorozni s ügyet sem vetett rám mikor mások elött simán átkarolt régebb. Van egy olyan érzésem hogy ebbe valami fiús ügy van. Van még a csapatba több udvarlóm de az egyik akinek semmi esélye eléggé nyomulós és erőszakos. Lehet egy olyan hogy elmondta a másik fiúnak ez hogy hagyjon békén engem mert ő nézett ki magának? Van olyan hogy egymás között megbeszélitek a dogot s inkább hagyjátok másnak a csajt mithogy összevesszetek egy haverral?
15/L
Honnan kéne ezt nekünk tudni?
Nem tudjuk mennyire szoros a baráti kötelékük a fiúk között, fiúknak veled.
De ha nem tetszik hogy az erőszakos nyomul, mondd meg neki hangosan, hátha a fiú aki neked tetszik úgy gondolja mégis van esélye.
Akkor ez a 2 fiu baratok?
Amugy elkepzelheto de mivel tudja h neked nem jon be ezert nem valoszinu
Amugy beszeld meg vele...vegulis csak akkor fogod megtudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!