Lombikosok! Előfordult már valakinél, hogy az első sikertelen lombik után nem jött meg a menszesze? Már 1 hete késik.
Figyelt kérdés
A hcg-m a beültetés utáni 10. napon 0-ás volt, úgyhogy nem tapadtak meg az embriók. Most meg nem akar megjönni.... Aminek nem örülök, mert vannak lefagyasztott embrióink és gondoltuk jövő hónapba szeretnénk visszakapni Őket. Valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata?2017. máj. 21. 22:15
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem 3 napot csúszott a menszesz, vagyis akkor kezdtem el barnázni. Mondjuk nálam elindult a beágyazódás de sajnos nem fejlődött tovább. Milyen progi pótlást kapsz? Attól simán csúszhat. É Crinone gélt kaptam + progeszteron szurit de így is megjött egy kicsit késve. Sajnálom, hogy nem sikerült. Nekünk is az első volt. A következő sikerülni fog 😉
2/4 A kérdező kommentje:
Én is crinone-t kaptam pótlásnak. Neked is az első lombikod volt? Én nagyon elkeseredtem, mert a doki azt mondta nagyon meglepődne, ha nem sikerülne, mert egészséges fiatal szervezetem van. (Petevezetékeim vannak elzáródva "csak") Erre tessék.... nyoma sem volt a megtapadásnak
2017. máj. 22. 08:21
3/4 anonim válasza:
Igen, az első volt. Nyáron lesz a következő. Mi is elkeseredtünk de azt mondják, hogy az első ritkán sikerül. A második lesz a tuti! 😉
Milyen protokollod volt? Nekem hosszú, nem tudom, hogy változtat e rajta a doki. Melyik intézetbe jártok?
4/4 A kérdező kommentje:
Mi a Győri Kaáliba járunk. Rövid protokoll volt. Júliusba megyünk vissza, de csak konzultációra. De remélem abba a hónapba már vissza kapjuk a fagyasztott embrióinkat.
2017. máj. 24. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!