Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez bosszú felém vagy tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bosszú felém vagy tényleg csak kihasznált?

Figyelt kérdés

Együtt voltam egy egyébként pszichés beteg lánnyal (nárcisztikus személyiség zavar) a lényeg az hogy kidobtam. Majd egy kicsi idő elteltével talált más barátot és Facebookon ír neki több verszakos szerelmes verseket, úgy becézi ahogy engem szokott a verseiben.

Majd néha engem aláz úgy állítja be a dolgot mintha ő dobott ki volna engem, megcsalt volna amikor már nem is vagyunk együtt...ilyesmi ami egyébként elég rossz fényt vet rám nézve a társasági életemben.

Tehát próbálja hitetni velem hogy szar vagyok...miért teszi ezt? Lehet hogy csak tényleg simán boldog ? Egyébként teljesen mindegy boldog e vagy sem de akkor miért alaz engem burkoltan?

2017. júl. 7. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem bosszúból teszi. Valószínűleg még mindig szeret téged, a fiúval összejött és azért ír neki verseket mert így akar féltekennyé tenni téged, és mikor ez nem jön neki össze jön az hogy szar embernek állít be téged m
2017. júl. 7. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Mielőtt ezt kielemzem, ezt azonnal szüntesd meg. Ne hagyd hogy alázzon, csak tiltsd le a francba, és amikor már rájön, hogy téged ez nem érdekel, akkor abba fogja hagyni.

Amiért ezt csinálja, az az hogy téged idegesítsen. Idegesíteni szeretne téged, mert még mindig téged szeret, és nem akarja hogy elfelejtsd. Ha tényleg egy új, tőled független kapcsolatba kezdett volna bele, ezeket nem csinálná, mert akkor már továbblépett volna rajtad. Most csak addig akar idegesíteni, amíg minél több figyelmet nem adsz neki. Azt szeretné hogy megint elkezdjetek beszélgetni, vagy hogy visszakönyörögd magadat hozzá, hogy ezt abbahagyja. Ez nem bosszú, és nem is felejtett el. Én csak téged, meg a másik srácot sajnálom.

Ha nem hagyja abba, akkor pedig tényleg szólj a szüleinek, hogy a betegsége miatt online égeti magát, és lehet hogy olyat tesz majd, amit nem lehet a facebookról letörölni.

Ne törődj vele, ne add be a derekadat, csak vissza akar téged szerezni, ha pedig nem áll meg vele, akkor meg tedd amit tenni kell.

2017. júl. 7. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Annak érdekében, hogy a betegek megbirkózzanak szégyenérzetükkel, védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat.
2017. júl. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!