Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az miért van, hogy barátom elment a Balatonra a haverokkal (persze vannak lányok is) pár napra bulizni és nem keres, nem hív, nem ír közben elérhető a messengeren is és minden más alkalmazáson. Félnem kéne? Mi lehet a baj?
Akkor meg tedd túl magad rajta. Nem tudom hány éves vagy ,de ezek alapján 15-nek tippellek. De lehet hogy sokat mondtam. Nyaral ,barátokkal van ,kattanj le róla ,majd találkoztok ha hazamegy és ne pattogj ilyen hülyeségeken.
Max dobj neki egy smst hogy minden oké-e ,reméled jól erzi magát ,puszilod. Ne legyél ekkora ripacs pls:D
14es vagyok ismét:
Mindenkitől elvárható hogy ha csinál valamit azt full fókusszal, arra a dologra koncentrálva csinálja. Ezt a munkában, iskolában, edzéseken vagy éppen amikor veled van. Nyilván nem esne jól ha közös estéken a srác a telefonjába bámulgatna 5 percenként. Ez a haverjaival sincs máshogy. Megtisztelem azt amivel/akivel foglalkozom hogy rá figyelek.
Ha a szívesebész épp rajtam dolgozik de lekapja a gumikesztyűt, hogy az asszonynak írjon mert az hajlamos azt gondolni hogy a férje nem foglalkozik vele. Annak SZÍV-ből örülök, de kibírnám röhögés nélkül. - persze ez ironikus hasonlat volt csak.
Az ökölvívó a ringben az ellenfelére koncentrál, de ha a felesége bekiabálja neki, hogy "Te vagy a jobb, szeretlek kicsim!" az óriási boost. -> Ha a pasid épp csajok között forog valamelyik kis nőstény épp a seggét rázza a pasidnak, és a csaj lehet megkörnyékezi mikor lehet a srácnak támad egy gyors gondolata: "Várjunk nekem barátnőm van.... Aki mégcsak rám sem írt, szép barátnő... Na gyere anyukám rázzad jobban a papának".
Nyilván nem akarlak elszomorítani meg a legroszabb oldalról megközelíteni a kérdést, csak leírtam ezt az opciót. Egy kapcsolatba mindig bele kell tenni amit tudsz. Ha egyoldalú akkor érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy ez egy kapcsolat vagy egy nagy semmi.
Ha te ráírsz és a srác pont ezt várta, és majd elégedettség tölti el hogy "megnyerte ezt a ki ír előbb versenyt", érdemes megint csak fontolóra venni, hogy ennek a kapcsolatnak így van e értelme. Vagy ha épp te taktikázod ezt ki, akkor ez egy kapcsolat vagy valami játszma aminek nincs a kettőtök érzelmeihez semmi köze.
Ha szeretek valakit akkor annak maximális figyelmet szentelek amikor vele vagyok vagy éppen nincs más elfoglaltságom. Mert amikor rohadtul unatkozom ő az első aki eszembe jut.
Mindegy az ember fiú vagy lány, fiatal vagy idős. Hogy baráti vagy szerelmi kapcsolatról van szó. Két ember egymás közt félre kell tegye a játszmákat és ezt a sok aggodalmat amit te is generálsz. Amennyiben ezek fennálnak az már érdekkapcsolat meg igazán nem is érdekel a másik.
Írj rá. Ha érdekled nyilván keres és veled akar lenni amikro erre lehetőség nyílik. Ha nem akkor meg rossz embert választottál. Trükkökkel meg saját magad idegesítésével megtartani valakit nem érdemes.
Koncentrálj nyílt őszinte kapcsolatra, ahol a te részed maximálisan beleadod, úgy ahogy azt a szíved diktálja. Ha nem jön vissza amit vársz, és nem is tudjátok megbeszélni, érdemes újabb vízekre evezni.
Ne s.zarjátok el a kapcsolataitokat ezzel a fajta szemlélettel.
Remélem segítettem. Nem csak neked de másnak is aki olvassa.
Szia :)
Szóval. Szerintem nincs mitől félned,ha szeret, akkor nem fog megcsalni/mást találni helyetted! De bíznod kéne benne,mert ez egy kapcsolat alapja. Nyugodj meg,csak pár napról van szó. Ilyenkor abba gondolj bele,hogy veled van együtt.Szeret téged,nem adná fel ezt az egészet,egy bizonytalan kis kalandért :)
De a helyedben én írnék neki. Mégis csak a barátod,ha az en barátom nem írna,én tuti keresném,aggódnék,hogy mi van vele, érdekelne,hogy hogy érzi ott magát, stb. És te is megnyugodnál. Utána pedig,ha hazajött,megbeszélhetnéd vele,hogy miért nem keresett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!