Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek az miért van,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az miért van, hogy barátom elment a Balatonra a haverokkal (persze vannak lányok is) pár napra bulizni és nem keres, nem hív, nem ír közben elérhető a messengeren is és minden más alkalmazáson. Félnem kéne? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 23:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer a barátod, akkor miért nem írsz neki?
2017. júl. 7. 00:01
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jelenti hogy nem jutsz az eszébe. Spec en sose értettem azokat akik magukat tobbnek kepzelik a baratoknal. Ezt ugy erten hogy te mint a baratnoje ,fontosabbnak tartod magad mint a baratait ,ami szerintem ugy altalaban hulyeseg.

En legalabbis biztod kiakadnek ha a baratom ,o magat fontosabbnak gondolna a baratimnal. Nem azt mondom hogy kevesbe fontos de na.

Ha szeret teged (ami eleg valoszinu ,mivel egyutt vagytok) akkor gindol rad ,csak szimplan elvezni akarja a nyaralast.

Nekem ebbol az jott le hogy nem bizol benne. (Ekezetek miatt bocsi ,lusta vagyok)

2017. júl. 7. 00:03
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem... Miért vagytok együtt ha írni nem vagy képes neki?

Plusz gondolj arra is, hogy a hülye Messenger szokott olyat, hogy ha nincs teljesen bezárva, akkor is úgy mutatja, mintha elérhető lenne az illető, sajnos a páromat munka közben "rajtakpták", hogy fent van Messengeren, miközben a lezárt telója végig az öltözőben volt.

2017. júl. 7. 00:05
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

LOL! Folyton az eszében jársz. Hogy király lenne ha megoszthatná veled ezeket a pillanatokat, nameg amikor két sör után rájön az 5 perc hogy ölelgetne téged. De persze amikor normálisan szórakozik, jól érzi magát akkor rohadtul más nem fog az eszében járni mint az adott pillanat. Így normális. Hogy lehetne élvezni egy bulit, színházat, bármiylen pillanatot ha a telefonodat nézegetnéd meg matekoznál hogy írjak neírjak, írt e nem írt.

Amikor ránéz a telefonra hogy mennyi az idő vagy ráír a haverra hogy melyik bokorban fetreng, akkor azt látod hogy elérhető, mert így van.

Javaslom próbálj változtatni a gondolkodásmódodon, meg ezen a hozzáálláson, hogy neki kell írnia. Ez nem törvényszerű. Apád meg anyád sem csipogtatja egymást 25 percenként. Nevetséges lenne. Friss kapcsolatnál más a helyzet, de akkro is ez a taktikázós, gyerekes "ki ír előbb, mennyit várjak még válaszolok" baromság sosem vált be és sosem vezetett célra.

Ha ezzel foglalkozol, rohadtul nem érdekel a másik, inkább csak a játék, egymás társaságának önfeledt élvezetét cseréled le erre a tervezgetős, taktikázós feelingre.

Az hogy valaki fiatal, nem azt jelenti hogy buta is.

Javaslom mindenkinek, próbáljatok felnőni az érzelmeitekhez.

2017. júl. 7. 00:06
 15/34 A kérdező kommentje:
A messenger nem szokott olyat,hogy valaki elérhető kb 5 percig aztán 10 percig nem elérhető aztán újra de..
2017. júl. 7. 00:07
 16/34 A kérdező kommentje:
14/15... nagyon szepen koszonom a valaszodat!
2017. júl. 7. 00:09
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Hat nemtudom neked milyen a messenger ,de nekem rengeteg ismerosom van aki x ideig elerheto ;aztan y ideg nem ,aztan mrgint az.
2017. júl. 7. 00:10
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

14es vagyok. Nagyon szakszerű a megállapításod és nagyon érdekes hogy mennyit foglalkozol egy zöld ponttal a messengeren vagy bármi máson. Ilyen alkalmazásokat, szolgáltatásokat fejlesztek. Nem fogom elmagyarázni, hogy működik a socket, API és handshake kliens és szerver között. De foglalkozz csak a zöld ponttal és nem azzal hogy ráírnál a barátodra egy "hiányzol kicsim" üzenetet.

Sok sikert az életben!

2017. júl. 7. 00:11
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem szokott olyat, direkt írtam a példát is :D
2017. júl. 7. 00:12
 20/34 A kérdező kommentje:
14 valasziro. Nagyon koszonom!:)
2017. júl. 7. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!