Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti jartatok már vagy jarnatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti jartatok már vagy jarnatok pap lányával?

Figyelt kérdés
Aki igen, mennyire volt bevállalós a lány, illetve a pap kedvelt titeket? A református papunk lányával egy ideje kavarunk, de még nem járunk, szerintem fél az apjától vagy nem tudom. Nagyon jó csaj, fél város rá van állva, viszont nem adja magát könnyen, szóval szinte megtisztelve érzem magam :))) Szerintetek mondjam el neki, hogy jarnek vele? És utána lefeküdne velem, vagy túl prűd ahhoz? 17/F ő 17/L

2017. júl. 2. 19:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
83%

Hát, ízlés dolga, én a szexet az esküvő utánra tartogatom (esélyesnek tartom, hogy a szóban forgó lány is), de persze ez mindenkinek a magánügye.

Ettől eltekintve szerintem hívd el randira! Ha jól értem, kölcsönös a vonzalom, összeegyeztethető a gondolkodásotok (úgy értem, Te is eljársz a templomukba), akkor meg mi a baj. A református lelkipásztor se a Holdról csöppent ide, ő is egy normális ember, nem értem, mi a para.

2017. júl. 4. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság!Sokan azthiszik hogy a vallásosak valami kitudja milyenek..Nagyon sok református papnak lányát vagy fiát ismerek és teljesen normális emberként viselkednek,ugyanúgy viselkednek kapcsolatban,mint a többi emberek.Én is református és vallásos vagyok,de ez egy kapcsolatban végképp nem látszik meg!
2017. júl. 7. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!