Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti jartatok már vagy jarnatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti jartatok már vagy jarnatok pap lányával?

Figyelt kérdés
Aki igen, mennyire volt bevállalós a lány, illetve a pap kedvelt titeket? A református papunk lányával egy ideje kavarunk, de még nem járunk, szerintem fél az apjától vagy nem tudom. Nagyon jó csaj, fél város rá van állva, viszont nem adja magát könnyen, szóval szinte megtisztelve érzem magam :))) Szerintetek mondjam el neki, hogy jarnek vele? És utána lefeküdne velem, vagy túl prűd ahhoz? 17/F ő 17/L

2017. júl. 2. 19:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Vallásos lánnyal nem kezdenék a helyedben, durva dolgok lehetnek...az más hogy valaki megvan térve hisz Istenben. Viszont így nem az a kérdés hogy mennyire bevallalos mert mindenki "kisérthető", hanem az hogy meg értitek e egymást.
2017. júl. 2. 20:00
 2/12 mcrgt2 ***** válasza:
100%
Hát azert ha osszejottok akkor is szamits arra hogy nem fogja konnyen adni a lefekvos reszet😂😂😂.probalkozz nala es hivd el randikra es ott mond neki hogy szeretnél járni vele
2017. júl. 2. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
29%

Én nem. Nem szeretek a papokat. (tapasztalat) Előbb utóbb úgyis összetűzés lenne belőle, mivel ateista vagyok, és a családban is többen vannak az ateisták mint a hívők.

A pap sem örülne, ha a lánya ateistához menne, viták tömkelege lenne ebből, hogy templomba járások stb.

2017. júl. 2. 20:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jól megértjük egymást, és református, hisz Istenben, de nem úgy, mint például a jehovisták, tök normális lány, szokott velünk inni is, meg bulizni is, nincs ezzel gond. Az apja is papként jó fej, járok én is templomba, de az utóbbi időben elég nyomós ok a lány is... xdddd Nincs náluk otthon semmilyen "kemény dolog", voltam már a parókián többször is, a családjukkal az én családom is családi barátok.
2017. júl. 2. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Ha nincs semmi baj a lánnyal és az apjával megér egy próbálkozást :)
2017. júl. 2. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősömnek volt viszonya egy lelkésszel.A második alkalommal bekéreckedett a popsiba.

Szóval alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

2017. júl. 2. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne az alapján ítéld meg a lányt, hogy pap az apja. Az én családom is mélyen vallásos, én nem hiszek istenben. Ha engem is a szüleimen keresztül ítéltek volna meg, fele ilyen izgalmas se lenne az életem, nem tartanék ott, ahol most.
2017. júl. 2. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Plébános/Plébános asszony fiával és egy lelkész fiával jártam

(Nem ez a fétisem, előszőr fogalmam sem volt hogy milyenek a szüleikd, a srácok sem voltak ilyen elvakult Bibliaimádok :D)

2017. júl. 2. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, nem voltak prúdek :P

Rég volt

19l

2017. júl. 2. 20:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld kezek! :) Várom a további válaszokat is :))
2017. júl. 2. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!