Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jártatok/járnátok szeretethián...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok/járnátok szeretethiányos emberrel? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés
Azért lennék rá kíváncsi,mert a srác akivel ismerkedem nagyon szeretethiányos. És nem tudom,hogyan álljak hozzá. Vagy,hogy mi lesz ebből. Légyszi írjatok tapasztalatokat. Kicsit félek,hogy ez,hogyan hatna a kapcsolatra.

2013. nov. 16. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit nem tudsz? Csak szeretgesd sokat. Max. az lesz a baj, ha neked ez nem tetszik.
2013. nov. 16. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
De epp ez lesz a jo. Mert igy erezni fogja,hogy o is ertekes,ot is lehet szeretni :)
2013. nov. 16. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Lelkileg labilis vagyok én is, nekem is támogatásra lenne szükségem, de lehet pont ezért lennénk jók együtt. Azért megpróbálnám, ha tetszene az illető.

2013. nov. 16. 21:14
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Jártam, és nem volt jó. Nagyon nem. Önző volt, kisajátítós, féltékenykedős, vádaskodós... többet semmiképpen nem járnék ilyen emberrel.
2013. nov. 16. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4: Én nem értek ezzel egyet. Én pl. szeretethiányos vagyok, de pont olyan nem lennék amit leírtál, mert pont irtózom az olyan emberektől, amit itt felsorolsz.

Én szeretni akarok, persze kapni is, de azt úgy is kapok, ha a másikkal rendes vagyok. :) Ez olyan hihetetlen?

Kérdezőnek azt mondom, hogy nyugodtan ismerkedjen meg vele, ne kapkodja el! Beszélj vele minél részletesebben, minél több kérdést tegyél fel neki! Törődj vele már most.

Kérdezd meg, hogy neki mi esik jól! Ha esetleg nem lenne szimpatikus a srác, akkor mindenképpen írd meg neki miért! De csak ha egyértelmű a dolog. De mindenképpen mond meg neki! Fájni fog neki, de nem annyira, mert RENDES voltál vele, mert elmondtad neki őszintén. Ha nem mondod el neki, és nem írsz neki, az a legnagyobb rossz, amit tehetsz vele.

De ne ezt tedd vele, mert lehet most szalasztod el a legodaadóbb embert, akit valaha ismerhettél az életedben! De ki kell deríteni milyen, ismerkedj vele! Nem javaslom hogy más emberrel is ismerkedj addig, ezt gonosz dolognak tartom, most ez az ember legyen a középpontodban, ő rá koncentrálj! ;)

Remélem segíthettem!

2013. nov. 16. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
korotok?
2013. nov. 17. 18:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Én 16 Ő 17
2013. nov. 17. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:
A kor amúgy nem számít, akár lehetne 10-20 év is a korkülönbség.
2013. nov. 17. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
értékelni foga ha te szereted, és mindent megtezs majd érted ha te is érte :D én járnék szeretet hiányossal merrt értékelni fogja ha szeretem. ugyhogy szerintem hajrá
2013. nov. 17. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
ja járjál vele nyugodtan, ilyen korba sztem ez még elfogadható.
2013. nov. 18. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!