Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok/járnátok szeretethiányos emberrel? Ha igen, milyen volt?
Nem tudom.
Lelkileg labilis vagyok én is, nekem is támogatásra lenne szükségem, de lehet pont ezért lennénk jók együtt. Azért megpróbálnám, ha tetszene az illető.
4: Én nem értek ezzel egyet. Én pl. szeretethiányos vagyok, de pont olyan nem lennék amit leírtál, mert pont irtózom az olyan emberektől, amit itt felsorolsz.
Én szeretni akarok, persze kapni is, de azt úgy is kapok, ha a másikkal rendes vagyok. :) Ez olyan hihetetlen?
Kérdezőnek azt mondom, hogy nyugodtan ismerkedjen meg vele, ne kapkodja el! Beszélj vele minél részletesebben, minél több kérdést tegyél fel neki! Törődj vele már most.
Kérdezd meg, hogy neki mi esik jól! Ha esetleg nem lenne szimpatikus a srác, akkor mindenképpen írd meg neki miért! De csak ha egyértelmű a dolog. De mindenképpen mond meg neki! Fájni fog neki, de nem annyira, mert RENDES voltál vele, mert elmondtad neki őszintén. Ha nem mondod el neki, és nem írsz neki, az a legnagyobb rossz, amit tehetsz vele.
De ne ezt tedd vele, mert lehet most szalasztod el a legodaadóbb embert, akit valaha ismerhettél az életedben! De ki kell deríteni milyen, ismerkedj vele! Nem javaslom hogy más emberrel is ismerkedj addig, ezt gonosz dolognak tartom, most ez az ember legyen a középpontodban, ő rá koncentrálj! ;)
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!