Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek az ellen, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, ha gyakran letargikus hangulata van annak a csajnak, akivel komolyabb viszonyom van?

Figyelt kérdés
Bonyolultabb,részletesebb a történet,és a helyzet leírás.Hosszú mese volna,így mondom a lényeget...Felcsíptem egy 19 éves csajt/nőt.Nagyon jól kijövunk amúgy,de amikor rájon a letargikus hangulat,akkor akár napokig ,,kivan lőve" és nem lehet vele mit kezdeni.Mint mesélte,ez lényegében ilyen exes dolog miatt jön rá,hogy ő nem tudja elfelejteni azt a 7 hónapot vele vagy mi.Nem akar visszamenni az exéhez,de még ha nem is járna oda hozzájuk(mert a nevelő apjával sörözget stb)akkor csak a lénye tűnne el,mondta nekem a csaj.Dik :/ ja meg hogy a csaj útálja magát,mert ennyire onellemzős vagy mi,egyébkét nagyon is részletezte nekem hogy míert van ez vele,de a lényeg ennyi,meg nem is emlékszem úgy többre xD.Én próbáltam elvinni valamerre csavarogni stb,hogy hat na..de azzal is csak kínoztam..Én pedig vele komolyabban szeretném a dolgot,de így nem akarok kínlódni vele,hogy nagy ritkán jó minden,de aztán meg el kell felejtsem napokig vagy meddig.dik mondom xD.ő is kedvel engem,de amikor rájön akkor áhh..Valminjó ötlet ez ellen? 17/F ;)

2017. jún. 28. 22:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugy latszik nem tudta magat tultenni az exen. Probalj neki minel tobbet kedveskedni, de tovabbra is sajnalja az elozo kapcsolatat akkor szerintem meg idore lenne szuksege nem egy uj kapcsolatra :( de azert meg ne add fel, csinalj romantikus programokat :)
2017. jún. 28. 23:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Tetszik az ötleted! :) Majd talán még ezen a hétvégén keresem,addigra hátha kiheverte ezt a hullámot.
2017. jún. 29. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!