Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ezek ellen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezek ellen?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú, akivel 1 éve együtt vagyok. De a tanárok,a szüleink, és mindenki aki ismer, ellenzi a dolgot. Semmi (szexualitás) nem történt köztünk. A jegyeink se romlottal le! Sőt... Szoktunk kettesben találkozni, de ha egy tanár meglát akkor odajön hozzánk, megvárja míg én az egyik irányba, ő a másik irányba hazaballag. Ez őszintén normális? Vagy miértnem enged minket SENKI együtt. Pedig van egy csomó pár az osztályomban. Azokat miértbem ellenzik? Nemértem.

17/L

2017. jan. 13. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
gondolom rokonok vagytok..
2017. jan. 13. 17:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Figyelj kislány, ez a világ úgy beteg ahogy van😉

Mit tehetsz? Valszeg semmit, nem tehetsz semmit mert nem vagy 18, sőt ha több lennél lehet akkor se.

De amit semmiképp ne tegyél, hogy Magadat hibáztatod vagy a fiút.

Erről nem tehettek, gondolj arra, hogy azokat választják el egymástól akik kilógnak a sorból abban az értelemben, hogy nem First Order tagok (SW tudod)

Az emberek borzalmas lények...

Én pont hasonlóban vagyok, kalkulálhatok bárhogyan válasz sose lesz rá miert nem engedik. Pedig elhiheted h ilyen h szey rohadtúl nem jár az agyamban, vagyis jar de nem úgy

😔

Ha gondolod írj ram, elbeszélgethetűnk úgyis jó lenne valaki olyannal aki hasonló cipőben jár😞

Pokoli mert közbe meg bemutatnak csajokat, egyik jobb mint a másik de csak area gondolok hogy belehalnék.

Ha most egy masik lánnyal mennek be a városba és szembejönne velem a lány.

Ezek nem olyan egyszerű dolgok😂

2017. jan. 13. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!