Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezek ellen?
Szóval van egy fiú, akivel 1 éve együtt vagyok. De a tanárok,a szüleink, és mindenki aki ismer, ellenzi a dolgot. Semmi (szexualitás) nem történt köztünk. A jegyeink se romlottal le! Sőt... Szoktunk kettesben találkozni, de ha egy tanár meglát akkor odajön hozzánk, megvárja míg én az egyik irányba, ő a másik irányba hazaballag. Ez őszintén normális? Vagy miértnem enged minket SENKI együtt. Pedig van egy csomó pár az osztályomban. Azokat miértbem ellenzik? Nemértem.
17/L
Figyelj kislány, ez a világ úgy beteg ahogy van😉
Mit tehetsz? Valszeg semmit, nem tehetsz semmit mert nem vagy 18, sőt ha több lennél lehet akkor se.
De amit semmiképp ne tegyél, hogy Magadat hibáztatod vagy a fiút.
Erről nem tehettek, gondolj arra, hogy azokat választják el egymástól akik kilógnak a sorból abban az értelemben, hogy nem First Order tagok (SW tudod)
Az emberek borzalmas lények...
Én pont hasonlóban vagyok, kalkulálhatok bárhogyan válasz sose lesz rá miert nem engedik. Pedig elhiheted h ilyen h szey rohadtúl nem jár az agyamban, vagyis jar de nem úgy
😔
Ha gondolod írj ram, elbeszélgethetűnk úgyis jó lenne valaki olyannal aki hasonló cipőben jár😞
Pokoli mert közbe meg bemutatnak csajokat, egyik jobb mint a másik de csak area gondolok hogy belehalnék.
Ha most egy masik lánnyal mennek be a városba és szembejönne velem a lány.
Ezek nem olyan egyszerű dolgok😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!