Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mennyire gáz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz, hogy egy 30 fős gimnáziumi osztályban 6 pár jött össze?

Figyelt kérdés

2017. jún. 19. 07:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég szép szám. Miért lenne gáz?
2017. jún. 19. 07:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert maguknak csinálják a bajt.
2017. jún. 19. 07:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Most irigykedsz?
2017. jún. 19. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz?
2017. jún. 19. 08:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy egyikük párja neked tetszett és most irigykedsz? Vagy mi? Kinek ártanak ezzel? Maguknak biztos nem. Mondjuk 30-ból 6 pár az 12 ember, az elég sok, van közte biztos gyerekszerelem, de nem ez a léyeg. Ne irigykedj.
2017. jún. 19. 08:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj?Nem értem az ilyen embereket kiteszik a kérdést majd válaszolnakrá maguk csakhogy hallják a hangukat.14/L
2017. jún. 19. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem... Most túl kevés, vagy túl sok? Ha előbbi, akkor csak mondom, hogy a mostani elballagottak között egyetlen egy pár volt. 6 pár... az tiznkét ember. Pont egy tucat ember a saját osztályában találta meg a párját. Jó lehet az osztályközösség.

Ha viszont soknak tartod, akkor - már bocs - de elég hülye vagy. Örülnöd kéne, még akkor is, ha nem vagy közöttük, hogy ilyen jó társaság vagytok.

2017. jún. 19. 08:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
a mostani elballagottakat a mi sulinkra értem, persze :D
2017. jún. 19. 08:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
az meg, hogy ne jöjj össze osztálytárssal, tök megbukott és hülye elv. Az osztálytársnak max. szakítás után rossz, mert nézni kell az exe fejét, de maga a kapcsolat szerintem nagyon cuki. Az is hülyeség, hogy megunják egymást. Miért unnák meg? Ha nem lógnak folyton egymáson, akkor tök mindegy, hogy egy teremben ülnek
2017. jún. 19. 08:37
 10/10 anonim ***** válasza:
85%

Ja, maguknak csinálják a bajt... miért, azzal jobban járnának, ha inkább sóvárogva figyelnék, ahogy a nagy szerelmük mással összejön, aztán nap mint nap látnák a nagy szerelmüket mással smárolni?

Te is csak a potenciális negatívumot látod egy kapcsolatban. Igen, lehet, hogy szakítás után sz*r. De egyrészt egy érzelmileg kicsit is érett ember nem csak úgy tud túllépni egy kapcsolaton, ha utána soha az életben nem látja (egyébként ilyen elven akkor a környékről se szabadna párt választani, mert jaj, szakítás után minden nap összefuthatunk...), másrészt meg bizony a boldogságot is maguknak csinálják. Mert lehet, hogy te a lehetséges negatívumot nézed egy kapcsolatban. Ők meg azt, hogy milyen jó boldogan együtt lenni, meg van oldva minden nap a tali, és ha nem is lesz belőle sírig tartó boldogság, de mindenképpen egy kellemes emlék lesz a gimis évekből.

2017. jún. 19. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!