Gimnáziumi tanulok! Mennyivel tanultatok többet (időben) 10-ben, mint 9. osztályban?
Figyelt kérdés
Es rontottatok-e? Vagy tenyleg a 9. Volt a legnehezebb?2014. aug. 25. 20:31
1/7 anonim válasza:
Én kicsivel tanultam csak többet, nem rontottam.
2/7 anonim válasza:
A 9-edik sokkal nehezebb volt nekem. A négy év alatt a 11-edik volt a legnehezebb, mert nekünk akkor volt a legtöbb óránk.
3/7 anonim válasza:
Én kicsivel többet tanultam 10.-ben, 4,9-ről 5-re javítottam.
A 11.-et éreztem eddig a legnehezebbnek (szeptembertől leszek 12.-es). Ezt lehet csak azért mondom, mert a matekot kellett mindig is a leghosszabb ideig tanuljam, gyakoroljam, hogy megértsem, és 11.-ben van a koordináta-geometriai rész, ami nem épp könnyű. Töriből is egyre részletesebben kell tudni az eseményeket. Biológiából pedig általában 11.-ben tanítják a biokémiai részt, ami szintén bonyolultabb az átlagosnál.
4/7 anonim válasza:
9. nehezebb. most most megyek 12.-be, de a 11. évem az jól sikerült, igaz, voltak hosszú délutánjaim, de megérte, hisz olyan eredményekkel végeztem, amikkel még soha:)
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom! :)
2014. aug. 25. 22:05
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2014. aug. 26. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!