Gimnáziumi iskolakezdéshez tudtok mondani jó írószereket?
2-os gimnazista vagyok, tavaly én sem tudtam mit vegyek, de egy év alatt megtanultam :)
Az én tolltartómban ezek vannak:
- Egy nagyon szépen fogó Pax toll (Esszékhez, dogákhoz, beadandókhoz.)[Ebben év közben kb. 2-szer kell majd új betétet venni.]
- 3 db kék Signetta toll
- 2 db piros Signetta toll
- 2 db zöld Signetta toll
- 2 db fekete Signetta toll
- 3 db háromszög alakú Faber-Castell grafitceruza
- 16 db különböző színű Stabilo tűfilc (Sokak szerint felesleges, de az én jegyzeteim, vázlataim mindig színesek, mert így könnyebben tudom memorizálni a dolgokat, nem olcsó buli (2.200 Ft), de Nekem megéri.)
- 1 db Pritt rolleres hibajavító (Csak füzetben használom; dogában nem lehet, beadandónál nem szeretik, inkább a megszokott "zárójel és egyszer áthúzott" módszert preferálják, szóval erre költeni felesleges, ha téged nem zavarnak a jegyzeteidben az áthúzások.)
- 1 db átlátszó, 15 cm-es vonalzó
- 1 db elefántos radír (Fogalmam sincs, hogy mi a márka neve.)
Remélem tudtam segíteni, bármilyen kérdésed van sulikezdéssel kapcsolatban, nyugodtan írj rám. :)
16/L
Nekem nem csak bevált márkáim, de azokon belül bevált típusaim vannak.
Ezt tavaly év közepén szereztem, és most fogom vele elkezdeni az új évet is: [link]
Ez szépen, és vékonyan ír: [link]
Szerintem a legalapabb toll a világon, sima Pax: [link]
Ezt is nagyon szeretem, a rotring verziója is nagyon jó: [link]
Nagyjából ezek, amiket szeretek. A sima Stabilo- tűfilcek is jók, de ezt már előttem leírták.
Remélem segítettem :)
Az én tolltartóm tartalma:
5 db vékonyan fogó toll (van szép virágos, kínaiban is láttam már 100 ft-ért)
Piros, fekete toll
15 cm-es vonalzó
Szövegkiemelő a legkülönbözőbb színekben
Rotringok (nem tudom a márkát, amiket itthon találtam)
Hibajavító (toll)
Radír (az a kis elefántos :D)
Én tartok magamnál egy körömreszelőt is, mindig kell valakinek és vonalzóként is használható :)
Rotringbél
Ceruzahegyező
2-3 ceruza
Azt hiszem ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!