Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem vagyok szerelmes?
Elég sok lánynak bejövök , facen is írogatnak és élőben is kapok visszajelzéseket , de senki nem kell valamiért.
Ugy erzem nem tudnam oket szeretni , kuzdeni ertuk, nincs celja az eletemnek .
Eddig volt egy lany aki tetszett , sot szerelmes is voltam bele ,de nem regiben kiabrandultam belole.
Semminek nem tudok orulni, a szex se vonz annyira mert elintezem az igenyeimet masztival. Igaz neha ram jon a vagy..
De qmugy jarok sokat tarsasagba ..
Valaki hasonlo cipobe?
(100%ig hetero vagyok)
16/f
Én hiszek ebben a "mindenkinek van egy elrendelt párja az életbeb" dologban, szóval szerinten eljön majd az a különleges csajszi, aki direkt a te személyedre van specializálódva, és olyan lesz, hogy szived-lelked odaadnád Érte, és bizony a gatyádban sem marad nyugton az öcskös, annyira neked való lesz.
Addig viszont, meg legyél mindenkivel nyitott, és koncentrálj a személyes életedre, karrieredre, találd meg önmagad,hogy a magányos napjaidon is élvezd a saját társaságod. Ha meg nem leszel végre egyedül, annál jobb lesz.
Velem is ugyan ez van, de most elkezdtem találkozgatni lányokkal, de velük se tudnék kapcsolatot elképzelni meg nem is akarok ezek az egyszeri lányok akikkel kavarsz aztán tovább állsz, de valahogy ezt most élvezem pedig nem gondoltam volna, hogy menne rendes barátnőm nem tudom mikor lesz nagyon kevés, olyan lány van akivel megtalálnám az összhangot :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!