Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az hogy nem vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Elég sok lánynak bejövök , facen is írogatnak és élőben is kapok visszajelzéseket , de senki nem kell valamiért.

Ugy erzem nem tudnam oket szeretni , kuzdeni ertuk, nincs celja az eletemnek .

Eddig volt egy lany aki tetszett , sot szerelmes is voltam bele ,de nem regiben kiabrandultam belole.

Semminek nem tudok orulni, a szex se vonz annyira mert elintezem az igenyeimet masztival. Igaz neha ram jon a vagy..

De qmugy jarok sokat tarsasagba ..

Valaki hasonlo cipobe?

(100%ig hetero vagyok)

16/f

2017. jún. 18. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most én is így érzek, fura mód még jobban tepernek most a csajok értem emiatt, de nekem egyik se kell. Nem fog meg a személyiségük, csak szexért meg már nem akarok egyikkel se kezdeni.
2017. jún. 18. 18:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Detto ugyanez #2 es.

Amikor pedig probaltam baratnot szerezni akkor nem talaltam xD

2017. jún. 18. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező, szintén hasonló helyzet csak csaj vagyok :\
2017. jún. 18. 20:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Neked mióta áll ez fent?
2017. jún. 18. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt velem is egész tizenéves koromban. Most 19 vagyok túl vagy 2 nagyon laza pár hónapos kapcsolaton, amibe jóformán semmi örömöm nem volt és totál kiégettnek érzem magam. Nem valami fsza... :D
2017. jún. 19. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Tudom hogy off, de ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy csatlakozzak a táborhoz :D

Kezdtem arra gyanakodni hogy túl finnyás vagyok... de azért mégsem, ez más érzés. És belül valami üreset érzek. Mintha hiányozna valami az életemből :(

16/l

2017. jún. 19. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! Igazából sohasem voltam igazán szerelmes, de talán 3-5 hónapja.
2017. jún. 19. 21:35
 8/12 anonim válasza:
És én még azt hittem velem van a baj :D Lány vagyok egyébként. Nemrég estem túl egy kb 2 hónapos kapcsin (ami egyben az első volt), és utólag beismertem, hogy csak akartam érezni. Nagyon gáz, amikor 19 évesen úgy érzed, hogy nem tudsz érezni lol Egyébként szerintem előbb-utóbb jönni fog valaki, akire azt mondod, hogy tyűha ő kell nekem. Biztos lesz ilyen :D
2017. jún. 23. 00:07
 9/12 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. Velem ez történt. Jött a "tyűha" aztán arra rendesen rászívtam, nem lett semmi. Kb azóta vagyok ilyen érzelmi impotens :D
2017. jún. 26. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Velem ugyan ez volt fel eves kapcsolat nagyon szerelmes voltam vele volt az elso szex...o megcsalt otthagyott ujraosszejottunk aztan megint vegul kiszerettem belole azota nem tudok szerelmes lenni senkibe csak neha ramjon az igeny akkor valakit keresek aki gyorsan kielegiti de nem birok szerelmes lenni

2017. jún. 30. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!