Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem vagyok szerelmes?
Elég sok lánynak bejövök , facen is írogatnak és élőben is kapok visszajelzéseket , de senki nem kell valamiért.
Ugy erzem nem tudnam oket szeretni , kuzdeni ertuk, nincs celja az eletemnek .
Eddig volt egy lany aki tetszett , sot szerelmes is voltam bele ,de nem regiben kiabrandultam belole.
Semminek nem tudok orulni, a szex se vonz annyira mert elintezem az igenyeimet masztival. Igaz neha ram jon a vagy..
De qmugy jarok sokat tarsasagba ..
Valaki hasonlo cipobe?
(100%ig hetero vagyok)
16/f
Detto ugyanez #2 es.
Amikor pedig probaltam baratnot szerezni akkor nem talaltam xD
Tudom hogy off, de ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy csatlakozzak a táborhoz :D
Kezdtem arra gyanakodni hogy túl finnyás vagyok... de azért mégsem, ez más érzés. És belül valami üreset érzek. Mintha hiányozna valami az életemből :(
16/l
Sziasztok
Velem ugyan ez volt fel eves kapcsolat nagyon szerelmes voltam vele volt az elso szex...o megcsalt otthagyott ujraosszejottunk aztan megint vegul kiszerettem belole azota nem tudok szerelmes lenni senkibe csak neha ramjon az igeny akkor valakit keresek aki gyorsan kielegiti de nem birok szerelmes lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!