Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha en kolcson adtam 22000 forintot a baratomnak amikor meg egyutt voltunk, es miota szakitotunk nm akarja megadni akor torodjek bele?
Tudod bizonyítani, hogy kölcsönadtad? Papír van róla? Esetleg tanu? Gondolom nincs, hiszen a pasid volt. Nos akkor egy állítás egy tagadás ellen. Nem bizonyítható. Ezt buktad!
Megveretni? Ne, abból neked lehet bajod vagy aki megveri. Feljelenteni meg hiábavaló. Nincs bizonyítékod.
törödj bele :Dxd
nem segít ha feljelented
Szakításkor azon nincs ember aki olyankor ne csodálkozna hogy összejöttek valamikor... pár hónap, 1-2 év és annyira semmitmondó lesz az egész, hogy nagyon bánnád ha most fellépnél ellene bárhogy is.
Mi is viszonylag utálkozva mentünk szét, nekem több ezer km-re költözött külföldre a kölcsönkért 120.000-ből mondván megadja amint tudja, de igaziból én vagyok az aki vissza se kéri. Remélem boldog :) baráti viszony megmaradt, nem kell vissza a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!