Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak barátomnak Valentin-napra?
Megbeszéltük, hogy aznap talizunk, eljövünk hozzánk filmezni, főzőcskézni. :D De azért valamit szeretnék neki adni, mert őt ismerve tuti kapok tőle ajándékot. :)
Tudom, hogy nem csak Valentin-napon kell egymást szeretni, talizni stb. Minden nap törődünk egymással, figyelünk egymásra, de gondoltuk, azért megünnepeljük. :)
Amúgy állítása szerint mindennek örül, ezért vagyok bajban minden ajándékadáskor. :D Persze tényleg örül is minden ajándéknak, csak már sokmindent ellőttem. :)
Amúgy 17 éves és egy éve vagyunk együtt.
15/L
Ha leírod, hogy miket szeret, mi a hobbija, stb., segítünk. Egyébként hogyha már megvolt, akkor óvszert, az tuti jól jön, de ha nem és még nem is tervezitek, akkor majd írok mást.
19F
Szex volt már? Ha még nem, akkor tökéletes alkalom lenne az elsőhöz. :)
16F
Zenerajongó. :)
Huhh ez kicsit erős lenne :D Jó-jó, több mint egy éves kapcsolat, de inkább még várnék vele, petting se volt még. :)
Szerintem teljesen jó programot találtatok ki :)
Én aznap meglepi ebédet csinálok, ha szerencsém van akkor dél körül fog ideérni. Estefelé megyünk moziba, aztán itthon egy kis pezsgő, nah meg persze esti program az ágyban :) (meg lehet még mozi előtt is)
Ajándékba én egy könyvet vettem, mert szeret olvasni, illatgyertyát (szobába, hogy szép legyen), csoki meg az estéhez kis apróságot :)
22l
2-es vagyok:
Esetleg süti, amibe mondjuk beleírod a nevetek kezdőbetűjét?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!