Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megoldani?
Van egy 15 éves lány, akivel 2016 szeptemberében találkoztam és léptünk párkapcsolatba. Eleinte boldognak éreztem magam mellette, majd fokozódtak a családi és sulis problémáim és ennek következtében nem akartam elhagyni, pedig kiderült hogy hazudott a legelejétől fogva mindig, becsapott, átvert és a többi. Kiderült, hogy 14 évesen 25 évessel feküdt le, idővel elkezdett leszégyeni, ütni és rúgni. Egy kis ideig télen magamhoz költöztettem, mert azt állította, otthon megerőszakolta a bátyja, anyja kiabál vele mindig, hidegvízben fürdik, nincs étel és a többi. Féltettem nagyon, de idővel kiderült, hogy van több kamu facebookja, ahol több barátja is van. Sokszor bántott meg csúnya szavakkal, és én is visszaadtam neki idővel mindent, mert nem tűrtem tovább. Mindennap hazudott, sokszor bántott, lenézett és a barátnőjével, akit kisegítettem a bajból mindig, és nem vettem figyelembe a kinézetüket, pedig mindenki szerint boszorkányok, és ők élvezik azt, hogy idegeskedek. Az iskolában kedvelt voltam, bíztak bennek a tanárok és igazgató is, mára már lenéznek, szó szerint. Elmondtam az anyjának is miket tett, de vállat se rándított neki. A legrosszabb, hogy a folyamatos stressz miatt buktam meg érettségin szakmaiból. Ő lesz*rja ezt, megmondta, pedig én mindig segítettem őket, kedves voltam hozzájuk és a többi.
Ezek közben elég nagy volt a családi probléma, plusz hogy sokszor nem volt étel az asztalon, az iskolában kiközösítettek és kötözködtek, és még a barátaim is cserben hagytak. Régen is elég gyakran vert a nagybátyám, és ezt mind 5 éves koromtól fogva. Alkoholista és pszichés problémái vannak, az iskolában is alsóban. Egyszer volt barátnőm, az is megcsalt, mert nem vettem észre, hogy r***nc. A mostani barátnőm a második, és lehet egyrészt ezért nem hagytam már ott a 2. héten, mikor már akkor ott kellett volna hagyni.
Szóbelire se tanultam semmit, és 21.-én kezdünk. Anyám szerint súlyos depressziósnak nézek ki, melyben igaza van. Sajnos mostanában több idegösszeomlásom is volt, és a régi nyugodt, pozitív énem mára már idegeskedő és negatívvá vált. Nagyon idegbeteg lettem.
Még így sem írtam le mindent, és ezért sok helyen előfordulhat a fogalmazási hiba. Sajnos csak most jöttem rá, hogy hibáztam. Mit tudnék tenni, hogy helyre hozzam az életemet?
Kérek szépen mindenkit, segítsen valaki! Előre is köszönöm!
19 éves vagyok. Régen is súlyos idegbeteg voltam a történtek miatt. A nagybátyám sokszor fogott kést a torkomhoz, szinte minden másnap vert. Egyszer ideges voltam és megvédtem magam tőle, akkor idegbetegként a konyhába ment és felcsapott a falra, és "megakart ölni" késsel szintén. Anyám jött segíteni, én pedig apám lábához bebújtam az asztal alá, úgy megvédve magamat.
Rossz érzés ez, hogy próbálok kedves lenni mindenkivel minden rossz után is, de ezt kapom.
Lenne esélyem felkészülni a szóbelire,ha holnaptól kezdenék tanulni? Sajnos elég sok a probléma és húgom ballagása van, ezért nem nagyon megy.
Matekból a szóbelire meglett a pont, angolból 26 pont lett, magyar és töriből pedig annyi, hogy nem kell félnem a bukástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!