Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni őt? 18/l
Figyelt kérdés
Körülbelül 8hónapja randiztam egy sráccal (3x is), azóta találkoztunk még egyszer még március végén, azonban képtelen vagyok elfelejteni őt. Valami nagyon megfogott benne , talán a figyelmessége. Először nem is akartam vele találkozni mert nem volt elég szimpatikus (folyton hívogatott, éreztem hogy fontos vagyok neki, nekem kevésbé volt ő az), a barátaimnak is mondtam , hogy lemondom, végül elentem és nagyon jó volt, azóta a hatása alatt vagyok . Bemutatott a barátainak, a családjának, a vége felé ő mégsem akart tőlem semmit. Én márciusban felhívtam őt és nála aludtam ,azóta sem beszélünk, de szinte minden nap gondolok rá hiába randiztam mással is, vagy voltam mással ( nem feküldtem le egyikkel sem). Instagramon ő az első a keresésnél ezért naponta van, hogy többször is megnézem a profilját, és már kezdtem anyira szánalmasnak érezni magam. Mit tehetnék hogy elfelejtsem őt?2017. jún. 11. 20:23
1/2 anonim válasza:
Irj neki uzenetet es kerdezz ra mi volt a baj hatha meglehet oldani. Vagy egyszeruen csak irj ra hogy miujsag. Vagy varj amig az ido megoldja es segit elfelejteni. Ez a te valasztasod :)
2/2 anonim válasza:
Szerintem is írj rá, keresd. Ha nem keresed, nem adod tudtára, hogy mi van, ő honnan tudja, hogy neked tetszik. Lehet, hogy ő szakította meg a kapcsolatot, de ez nem jelenti azt, hogy te nem veheted fel ujra a beszélgetés fonalát.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!