Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondoljátok ezt így?
Ha van itt egy kérdés, hogy pl a lány zavarban van a barátja előtt melltartoban vagy hasonló, akkor már egyből azt válaszoljak páran, hogy még nem elég idős/érett a kapcsolathoz.
És a másik, hogy épp most láttam, hogy egy 16 éves lánynak mondták, hogy ennyi idősen még ott kene tartani, hohy fogjak egymás kezet és megcsokoljak egymást, nem pedig melltartoban van a barátja előtt.
Miért gondoljatok így?
Akinek nem inge, nem veszi magára 😌😌
mert isten ellenes... házasság előtt semmi féle testi kapcsolatnak nem lenne szabad lennie...
és még én utána is várnék 2 évet hogy biztos legyen
én nem szeretek enyire kicsapongó életet élni
de szerintem nem én vagyok ezzel a véleményel így egyedül hanem a többiek is akik ilyeneket írnak :)
(ezt mondanám ha így gondolnám...)
16 éves sem voltam még, mikor elvesztettem a szüzességemet. Utólag már én is azt mondom, bőven korai volt, de ha akkor megpróbál valaki gyerekként kezelni, kikértem volna magamnak.
Sajnos ez egy olyan téma, amiről mindenki azt hiszi gyerekként, hogy azért akarják visszatartani a felnőtté válást, mert meg akarnak fosztani valami szuper dologtól. De biztos vagyok benne, hogy utólag már nagyon sokan úgy érzik, bőven várhattak volna egy csomó dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!