Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti tényleg így gondoljátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti tényleg így gondoljátok?

Figyelt kérdés
Ti tényleg azt szeretitek, ha egy lány cuki, meg törékeny?

2017. máj. 1. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
van, aki igen és van, aki nem. Több milliárdan vagyunk.
2017. máj. 1. 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én konkréten pont az ilyeneket kedvelem, lehet védelmezni :D De mint ahogy az előttem szóló írta, ahány ember...
2017. máj. 1. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
42%

Ilyen alapon a fiúknak öregbanyák kellenének, de mindegy..

Bizonyára van, aki azt szereti és van aki meg nem, vagy most a világon az összes fiú/férfi véleménye érdekel, hogy megtudd mégis mennyinél van esélyed, mert most vagy az van, hogy te a fentemlített lányok csoportjába tartozól vagy az hogy elhízott vagy és most ezzel sanyargatod magad, ahelyett, hogy kezdenél valamit a helyzettel, de tessék megkapod igen nekem személy szerint az aranyos arcú lányok tetszenek, hogy testalkatra meg milyen azt meg megnem mondom neked, de általában nem a dagik, sőt soha sem a dagik, ez van, lehet szidni szapulni, mindenkinek megvan a saját ízlése, attól még mert nekem nem a kövérek tetszenek, meg még jó pár embernek nem dől össze a világ.

2017. máj. 1. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen. De nem csak ez jön be.
2017. máj. 1. 22:50
 5/10 anonim válasza:
67%

szeretem, ha egy lány 165 centi alatt van, mert akkor még 10 centis sarokkal sincs baj ennyit a piciről

a cukiról meg... imádom, ha egy lány vissza húzódó, mert kihívas megismerni, és ahogy megnyílik neked egyre inkább rájössz, h vagány a csaj szeretem, ha megvédhetem, vagy amikor este elmentek mozikba és amikor hazakíséred átkarol és kijelenti, hogy fél...

2017. máj. 1. 23:33
 6/10 anonim válasza:

Második válaszoló: "lehet védelmezni :D"

És az miért jó?

2017. máj. 2. 00:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a belevaló, sportos, vicces lányokat szeretem.
2017. máj. 2. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden férfiban benne van ez a fiatalabbakhoz vonzódás, és ezek a tulajdonságok a fiatalabbakra igazak.
2017. máj. 2. 16:56
 9/10 A kérdező kommentje:

3# Nem, nem vagyok elhízott, kövér, sőt! Vékony vagyok! Csak érdekel, hogy tényleg így gondoljátok-e.

Viszont nem sorolnám magam a cuki, törékeny kategóriába sem, mert sportolok. (Kézilabda)

2017. máj. 2. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Na látod, én pont az olyat szeretem, mint te. :D
2017. máj. 2. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!