Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg így gondoljátok?
Ilyen alapon a fiúknak öregbanyák kellenének, de mindegy..
Bizonyára van, aki azt szereti és van aki meg nem, vagy most a világon az összes fiú/férfi véleménye érdekel, hogy megtudd mégis mennyinél van esélyed, mert most vagy az van, hogy te a fentemlített lányok csoportjába tartozól vagy az hogy elhízott vagy és most ezzel sanyargatod magad, ahelyett, hogy kezdenél valamit a helyzettel, de tessék megkapod igen nekem személy szerint az aranyos arcú lányok tetszenek, hogy testalkatra meg milyen azt meg megnem mondom neked, de általában nem a dagik, sőt soha sem a dagik, ez van, lehet szidni szapulni, mindenkinek megvan a saját ízlése, attól még mert nekem nem a kövérek tetszenek, meg még jó pár embernek nem dől össze a világ.
szeretem, ha egy lány 165 centi alatt van, mert akkor még 10 centis sarokkal sincs baj ennyit a piciről
a cukiról meg... imádom, ha egy lány vissza húzódó, mert kihívas megismerni, és ahogy megnyílik neked egyre inkább rájössz, h vagány a csaj szeretem, ha megvédhetem, vagy amikor este elmentek mozikba és amikor hazakíséred átkarol és kijelenti, hogy fél...
Második válaszoló: "lehet védelmezni :D"
És az miért jó?
3# Nem, nem vagyok elhízott, kövér, sőt! Vékony vagyok! Csak érdekel, hogy tényleg így gondoljátok-e.
Viszont nem sorolnám magam a cuki, törékeny kategóriába sem, mert sportolok. (Kézilabda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!