Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 14 éves lány,25 éves fiú közt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány,25 éves fiú közt lehet szerelem?

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 19:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%

nem attól lesz valaki férfi hogy 25 éves... van aki 40évesen is kisgyerek módjára viselkedik

amúgy ha te a 14 éves lány vagy akkor térj már észhez és korodbeliekkel ismerkedj, ha a 25 éves akkor még inkább

2017. jún. 10. 22:11
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Ha te 20, ő 31 az más, mert akkor feltételezhető, hogy tudsz érett, felnőtt női fejjel gondolkodni. 14 évesen egyáltalán nem. Lehetsz okos, értelmes, láthatod érettebben a dolgokat, de akkor is túl gyerek vagy egy felnőtt férfival való kapcsolathoz.
2017. jún. 10. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:
59%

25 évesen már egy férfi lehet, hogy családot akar alapítani, meg egy 25 éves férfinek már azért vannak szexuális igényei, már valószínűleg dolgozik, a karrierjét építgeti.

Egy 14 éves lány, maximum kilencedikes gimiben vagy szakközépben/szakmunkásban, még valószínűleg semmi terve nincsen a jövőjét illetően, tehát nem áll készen az összeköltözésre, rendszeres szexre, stb.

Egy 25 éves férfihez nem egy 14 éves kislány illik, nem mondanám az ilyen kapcsolatot egészségesnek, de ti tudjátok, magánügy.

2017. jún. 11. 21:23
 14/20 anonim válasza:
73%

Szia,

Első körben a válasz igen, de az időzítés nem feltétlenül a legjobb.

Javaslom olvasni 1:

[link]

Javaslom olvasni 2:

[link]

A korkülönbség nem egy negatív dolog. A problémák abból adódhatnak, hogy számtalan dolgot meg kell vonnia magától egy olyan férfinak aki belemegy egy ilyen párkapcsolatba. A családtervezés sem mehet addig amég nem éred el azt a kort. Ennek szintén számtalan oka van.. Lásd, ha túl fiatalon gyermeketek lenne, akkor a gyermek nevelése nem rátok hárulna, hanem a párodra részben és a szüleidre, mivel bár tanulhattál (testvér, könyvek), mégsem lehet még ANNYI tapasztalatod, mint 5-6 év múlva lesz. Ennek ellenére mivel már nem kiskorú hanem fiatzalkorú vagy, így már nem viszik börtönbe, nem veszik el a gyereket sem, ha apasági nyilatkozatot tesz.. Ennek ellenére nem javasolt, hiszen nem tudod mennyi mindentől fosztod meg magadat, őt és egy ilyen esetben akár egy harmadik érző személyt.

Én azt mondom legyetek addig boldogok amég akartok/tudtok, de révén a felgyorsult világnak, nem nagy a valószínűsége, hogy a párod ki fog tartani életed végéig (tévedjek). Általában hasonló kapcsolatok 2 hónaptól 4 évig terjednek maximum és csak nagyon kívételes esetben tovább. Legnagyobb részt az idősebbik fél által történő szakítással.

Idézem az IKON-t:

"...a komoly, igazi kapcsolat feltétele nem a felek korától, hanem jellemétől függ." [link]

Üdv,

2017. jún. 13. 07:56
 15/20 Victor C. válasza:

Szerelem lehet, de hosszu tavon eselytelen.

Vannak mas bokkenok is mint pl a szex, o valszinu akar, neked pedig eszedbe sem jusson - ez is tobbretu problema (pszichologiai, egeszsegugyi es jogi)

2017. jún. 13. 08:34
 16/20 anonim válasza:
63%
Szerintem lehet, csak a társadalom fogja elítélni, és rossz vége lenne az egésznek ha tényleg járnátok.
2017. jún. 13. 22:13
 17/20 anonim válasza:
Lehet, de valószínűleg elmúlik. Ahogy telik az idő, úgy változik mindenki ízlése és személyésige is.
2017. jún. 16. 09:02
 18/20 anonim válasza:
71%
Nekem van egy barátom aki hasonló cipőben járt, illetve jár azóta is. 26 volt mikor összejött egy 15 éves lánnyal. A lány 13 éves kora óta oda volt érte. Mi haverok sokat húztuk a lány miatt,mert fiatal, filigrám kiscsaj volt. De kedves szép szimpatikus csaj volt és beilleszkedett a haveri körbe is hamar. Aztán már nem húztuk a srácot. Ma a lány 30 az ember 41 éves. 10 éve házasok. Van egy gyönyörű 4 éves kisfiuk és biztos vagyok benne, hogy együtt is fognak megöregedni! Van ilyen, de nem mindenki egyforma. Ha nem őszinte kölcsönös szerelmen alapul a kapcsolat,óvakodj tőle! Egy 25 éves "fiú" már férfi míg egy 14 éves lány még kislány, még, ha ezt nem is így gondolja. Úgy testileg, mint lelkileg. És főleg az utóbbin van a hangsúly! Nézd meg a Házibuli 1-2 c. filmeket. Ott van egy rész amikor a 14-15 éves csaj összejön egy nála 4-5 évvel idősebb sráccal és már ott hatalmas a kontraszt. 11 év korkülönbségnél ez sokkal nagyobb! A lány még iskolába jár és fog is még legalább 4 évig, a fiú, ha nem ment főiskolára, akkor már 7 éve befejezte. Teljesen más problémái vannak a két korcsoportnak. Veszélyes helyzet. Súlyos lelki problémák léphetnek fel. Ha csak néhány hónapra, esetleg 1-2 évre keresel partnert, akkor keress korban hozzádillőbbet ha örökre, akkor sok sikert, de nem lesz egyszerű! Egy kapcsolatot megtartani és tartalommal megtölteni sokkal nehezebb, mint összejönni valakivel! 42F
2017. jún. 16. 09:08
 19/20 petbalogh válasza:
40%
Volt már korábban ilyen kérdés és akkor is azt mondtam, hogy igen. Sőt kifejezettem egészséges is. Én 25 voltam, a párom 14 mikor összejöttünk. 16 éve vagyunk együtt két gyerek, nagy boldogság. Nagyon jó ha a férfi javára van ilyen korkülönbség. Persze nem mindenki egyforma és sajnos vannak veszélyek is de más esetben is.
2017. jún. 18. 21:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért van így mindenki lepontozva?!

Ez az igazság...

2017. jún. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!