Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem a csajjal vagy nem? (leírásban)
Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor egymás szemébe kell nézni és kimondani, hogy "ugiribugiri". Bizonyára a haverod is erre célzott, eléggé gyerek lehetsz még, több okból is (1. ezt nem kell kimondani)( 2. ki a fa**om hív el randizni egy lányt a moziba... Oké a 10. randin még elmegy, mert akkor már beszélgetetek de így.. )
Persze megértem ha növények módjára nektek az is elég, ha csak nézitek egymást aztán vegetáltok és fontoszintetizáltok, ilyen emberek is kellenek a világba.
Hallod, figyelj már, ez a Tini párkapcsolatok kategória. Mit vártál? :D Fölösleges bunkózni velük.
Kérdező, érdeklődd meg a lánytól, hogy a barátjaként tekint-e rád, szerintem ez a legkézenfekvőbb.
A 19 éves neked tini? Wow.
Tudtommal 18 felettieknek szól a felnőtt kategória, ez itt, ahol most vitatkozunk (hülyeségen), az általános iskola felső tagozatot és a középiskolát célozza.
Nem tudtam, hogy ami a gyakorin van az igaz... Hmmm akkor mostantól így élem az életem, és jó emberhez méltóan betartom ami itt van, pld azt ami a felnőtt párkapcsolatok szerint egy BMW kell és bunkózni nőkkel, hogy szeressenek, ez is egy igazság a gyakoriról állításod szerint..
de tessék ami a gykn van az igaz nem??
Itt elég sokan mondják, hogy 19 vagy annál többig tart...
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
Csak azért linkelem, mert te olyan ember vagy, hogy ami a gykn van azt elhiszed.
Úgy tűnik hogy igen, de megkérdezheted tőle hogy ő mit gondol erről.
Nem feltétlenül kell megbeszélni, hogy mi most akkor összejöttünk, vagy nem is tudom hogy hogy szokott ez kinézni. Nekünk pl nem volt egy konkrét időpont, amikor összejöttünk a barátommal, csak éreztem egy idő után, hogy már úgy tűnik hogy együtt vagyunk (és ő is így gondolta). Ráadásul nálatok még időpont is van :). Csak akinek a(z elképzelt) párkapcsolata nem így kezdődött,az nehezen tudja elképzelni, hogy máshogy is lehet :)
Akkor megfogalmazom úgy, hogy te is megértsd: senkit sem érdekel, hogy minek érzed magad nagykorú létedre. Az sem, hogy a te megítélésed szerint hány éves koráig számít kamasznak az ember. Azt, hogy 18. életéved betöltésével felnőtté válsz, nem a GyK alapítói, és végképp nem a felhasználói (csak mert te az ő válaszaikra hivatkoztál) találták ki, hanem a PTK, amennyiben ellenvetésed van, fordulj az Ombudsmanhoz. Lényegtelen, hogy igaza van-e ennek az oldalnak abban, hogy a felnőtt kategóriába irányítja a veled egykorúakat, így van, és kész, nyilván nem véletlenül. Egy 13 és egy 19 éves "tinédzser" gondolkodásmódja között óriási a szakadék, ezért sorolja őket a GyK külön topic alá. Ez az a hely, ahol a nálad fiatalabbak teljes nyugalommal feltehetik az idióta, gyermeteg kérdéseiket, nekik lett kitalálva, te vagy az, akinek nincs keresnivalója itt.
Remélem, szép lassan eljut az agyadig, amiről beszélek. A biztonság kedvéért olvasd át legalább háromszor, nem akarok több energiát pazarolni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!