Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naro123 kérdése:
Tetszik a volt barátnőm nővére. Mit tegyek? A többi a leírásban.
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel 1 évig voltam együtt.Nagyon jó kapcsolatban voltunk.A testvére is gyakran eljött velünk a cukrázdába meg az ilyen randiszerűségekre.Most miután durván 10 hónapja szakítottam vele,úgy látom hogy tetszek a nővérének.Sajnos e 10 hónapban még volt egy barátnőm aki ahogy kiderült csak a rövid kapcsolatokat szereti.Ez azért teszi az egészet bonyolultabbá mert ő még mindig hiányzik nekem illetve szerintem valahol a szivem mélyén valahol még mindig szeretem,próbáltam hogy a kapcsolatunk ne érjen hamar véget,de ő nem így akarta.Próbálok túllépni rajta, ez a lépés szerintem segítene.De a baj az hogy a családjával nagyon jóban voltam.Az édesanyjuk nagyon szeretett engem.Mindig úgy gondolta hogy intelligens vagyok.De sokat változtam és ha leállnék a másik lányával akkor lehet hogy megváltozna a véleménye,ezért nem vagyok magabiztos.Szerintetek mi lenne helyes?2017. márc. 8. 18:24
1/4 anonim válasza:
CuKRÁZDA?
BESZAROK!
Hány éves vagy te,13?
Cukrászda!!!! Cukrász, érted nem cukráz...
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat.Nagyon sokat segített.Még esetleg találtál benne hibát?Ha igen kérlek írd le,hogy tudjam hogy miben tévedtem.
2017. márc. 8. 18:49
3/4 anonim válasza:
Én személy szerint azt javaslom hogy beszéld meg a nővérével hogy mégis mi a helyzet..
De ez több szempontból is gázos
1. Családi kajáknál ott ülne melletted az exed is.
2. Lehethogy miattad összevesznek egymással.
Én kihagynám a lehetőséget és tovább lépnék.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valászod.Fontolóra veszem.
2017. márc. 8. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!