Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? Vissza akar jönni a fiú? Leírásban van a teljes beszélgetés.
Szakított velem 25-én. Letiltott facebookról. 26-án este visszavonta a tiltást. A beszélgetésünk (Ő az A én meg az E)
A: (Y)
E: ????
A: hogy vagy?
(ezután volt 2 órás szünet megnéztem az üzenetét de nem válaszoltam rá, két óra múlva írta ezt:)
A: ????????
E: úristen szerinted hogy vagyok??? te jó ég (Y)
A: :(
E: (Y)
A: (Y)
E: most miért kellett a tiltást vissza vonni?? pff (Y)
miattam ne legyen lelkiismeret furdalásod...
A: aludj jól jó éjt
E: te jó ég ez a gyerek letilt utána rám ír, denem mondja meg miért vonja vissza a tiltást na jó éjt
A: majd elmondom :D
E: a fenéket mondod meg na csőőő
Ennyi volt a beszélgetés utána már nem írt... Kérdeztem legjobb barátnőmet, ő szerinte ez az utolsó mondatom olyan volt mintha elküldtem volna őt a fenébe... Szerintetek is ezért nem ír?? Lehet vissza akar jönni?
Szerintem az összes üzeneted elküldésnek minősül.
Ha " hirtelen felindulásból" szakítottatok, akkor ez véglegesíthette, vagy legalábbis sokkal közelebb vitte hozzá.
Ha meg nem hirtelen elindulásból szakítottatok, akkor nem teljesen mindegy, hogy miért nem ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!