Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok az ecigi kizáró ok?
Az ecigi ès a tèvhitek... Mindig mosolygok, mikor olvasom a negatív hozzászólásokat.
Az ecigi 97%-kal egèssègesebb, mint a hagyományos cigi. 20 èvig dohányoztam, mikor letettem a cigit felkaptam a kilókat, persze így vissza is nyúltam a cigihez. Most már másfèl ève csak az ecigit szívom, azóta semmi bajom, de mèg egy vírust se nyaltam be ez idő alatt.
Aki ecigizik általában le akar szokni a cigiről, ami csak idő kèrdèse ès akaraterő nèlkül sikerülhet.
Az ecigi nem káros a passzív dohányosoknak semennyire!
Ha valaki elektromos cigizik nem lesz hamutartó íze a szájának, nem lesz büdös a ruhája sem, sőt nagyon kellemes tud lenni az illata a gőznek.
Körülöttem vannak dohányzó ès nemdohányzó emberkèk is, mikor vèletlenül felèjük száll a gőz, nem fujjognak ès nem ülnek el mellőlem, nincs hiszti, hogy milyen büdös, sőt van aki kèri, hogy fújjam felè, mert jó illata van.
Szerintem dicsèretes ha valaki nem a bűzrudat szívja.
Lehet vicceanek tartani, de nem döglik bele az ember akár 30 vagy 50 èvesen. Az hogy ez miatt kiesèse van a dohány ès a gyógyszeriparnak, ès azèrt terjesztik hogy milyen rossz, ès egèszsègtelen, arra nincs mit mondanom. Talán csak annyi hogy vannak országok ahol nem a pènz dominál, hanem az emberek egèszsège. Na de kicsit elkanyarodtam.
Nem vagyok már 15 èves ;) de nekem soha nem volt kizáró ok ha valaki cigizett, max rágót nyomtam a szájába :D
Az elekromos cigi biztos nem lenne kizáró ok, sőt büszke lennèk hogy ezt szívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!