Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fhgvhf kérdése:
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba, akibe szerelmes vagyok.
Sokat szoktunk beszélgetni, valamikor megérint, nem tudom hogy szándékosan vagy véletlen és egyszer odajött hozzám és megkérdezte tőlem, hogy szerintem komplett idióta-e mert egy fiúnak nem mondta el hogy szereti pedig már nagyon régóta szerelmes belé.
Senki másnak nem mondta ezt el csak nekem,szóval nem kizárt hogy rám gondolt.
Megkérdezte hogy tudom-e ki az, én azt mondtam hogy nem
de szerintem hülyeség volt, mert lehet hogy ebből arra
következtethet hogy nekem nem tetszik és lehet hogy lemondd rólam
2017. jún. 4. 12:40
1/2 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy neki bejössz-e mint már egy hasonló kérdés alá pont ugyanezt írtam, hanem hogy nekeed bejön-e és mivel szimpazálsz vele, sőt már állításod szerint szerelmes vagy belé, akkor nem gondolod hogy egyszer az életben végre férfimódjára kéne cselekedned behúzott farokmódja helyett?
2/2 anonim válasza:
Ömm...arra nem gondoltál még, hogy azért csak neked mondta el, mert téged tekint a legjobb barátjának? Ez alapján nem lehet ezt megmondani, lehet csak sokat képzelsz a dologba. Minden esetre ne tőle várd, hogy kezdeményezzen, hanem legyél férfi, és hívd el randira. Amit válaszol, abból minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!