Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
1 hete, Facebookon rairtam egy lányra. Nem egy tinip.csa, nem lajkehes és elég nehezen kapható. 2 évvel fiatalabb. Nos, de az a lényeg, hogy az elején nagyon nehezen akarta megadni magát. De azóta talalkoztunk. Nem tortent semmilyen testi érintkezés. De akárhányszor hozzá szóltam mosolygott, meg nevetett a vicceimen. Mai nap már elkezdett viccelődni velem, szivat és sokkal nyiltabb. Egész nap beszélünk. És sokat. Közös temaink is vannak :) 18/f

2017. márc. 26. 21:23
 1/4 anonim válasza:
0%
Ne bénázzál:P csak kéreti magát,told be neki amit kell,hajrá!azt várja.
2017. márc. 26. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem még konkrétan ezt nem lehet eldönteni valószínűleg ha valaki őt megkérdezné a lány sem tudna választ adni erre most vagy abban a fázisban ahol már kezdhetsz reménykedni, 1 hét még nem sok majd ha eltelik 1-2 hónap azután majd tisztább képet kapsz

.

2017. márc. 26. 21:34
 3/4 anonim válasza:
Szerintem ez már egy nem rossz dolog add magad továbbra is nevettesd aztán majd eldől minden :)
2017. márc. 26. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Mint lány tudom ajánlani a lassúságot. Ha nehezen kapható, akkor valószínűleg díjazza a figyelmességedet. Nem kell mindjárt 1 hét után nagy lépésekben haladni.

Azt, hogy bejössz-e neki, nehéz megállapítani, inkbb azt mondanám kedvel, de ha továbbra is így halad a kapcsolatotok, akkor biztos klehet belőle majd valami ;)

Én szurkolok neked, remélem összejön :)

2017. márc. 27. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!