Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki? 14/F
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem(osztálytársam) és már összehavrrkodtam vele...még a suliban így átlagosan öltözködött pl:cicanadrág stb...Most a nyáron már elmentünk párszor csavrogni de 4en rajtunk kívül 1 fiu 1 lány(ők járnak)...Haverjaim is mondták hogy szerintük bejövök neki de én nemtudom...az 1.ilyen sétánál azt vettem észre hogy mennyire kiöltözött(pocsanadrág,az a csajos atléta)de nagyon jol nezett ki meg erre osztálytársamék is azt mondták hogy biztos nem a másik gyereknek öltözhetett ki.És ebben kérném a segitsègeteket hogy szerintetek ez milenne?de én nem merem megkérdezni tőle.2016. júl. 16. 01:00
1/5 anonim válasza:
Ezt így nehéz megmondani...cica naci meg egy top nem jelent semmit. Inkabb olvass a jelekből, hogy ha veled mas, mint a többiekkel, akkor nagyon valószínű. Ha meg annyira tetszik, akkor legalább hívd el 'logni' randira. Es majd látod, hogy mi lesz es ha nagyon jol megy akkor egy kis flort stb... Ne legyél félink! Hajra! Szorítok!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. júl. 16. 13:38
3/5 anonim válasza:
Majd, ha akarsz írj helyzet jelentést!
4/5 A kérdező kommentje:
Oksa:)
2016. júl. 18. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!