Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy elhiteti velem, hogy bejövök neki aztán pedig megtudom, hogy más tetszik neki?
Hát, azt ajánlom deríts ki kicsit többet, pl., hogy melyik lány tetszik a fiúnak, vagy hogy miért hitette el veled, hogy bejössz neki. A legegyszerűbb az lenne, ha elfelejtenéd a fiút, de ezt tudom, szinte lehetetlen.
De ajánlhatok egyfajta stratégiát. Nm biztos, hogy működik, de ki tudja. Próbáld meg, hogy elhanyagolod kicsit a fiút, és akkor meg fogod látni, hogy vissza akar-e jönni hozzád, vagy a másik lány után meg. Vagy ha van esetleg egy nagyon jó fiú haverod, akkor próbáld féltékennyé tenni, de ezt nem annyira ajánlom, először is, mert nem ismerem a fiút, másodszor, lehet, hogy azt hinné, hogy a másik srác tetszik és letenne rólad. De az sem lehetetlen, hogy pont emiatt közeledne hozzád, de én nem tudom. És hidd el, én is ismerem ezt a problémát, de én még nem jöttem rá. De neked sok sikert! :) Remélem segítettem! :D
Köszönöm a válaszokat !
5. megfogadom a tanácsodat és remélem neked is sikerül megoldást találnod a problémádra 4
En elkezdtem egy lanynal probalkozni, eleg jol ment/megy. Egyszer rairtam a legjobb baratnojere, o meg megkerdezte, hogy ki tetszik, en mondtam egy lanyt akit
ismerek. Mert hat minek mondjam, hogy nekem a legjobb baratnod tetszik... Szoval az is lehetseges, hogy csak ugy mondott valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!