Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy elhiteti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy elhiteti velem, hogy bejövök neki aztán pedig megtudom, hogy más tetszik neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik, ő elhitette velem, hogy bejövök neki, de aztán az egyik barátnő, aki jóban van vele elmondta, hogy mondta neki, hogy neki tetszik egy másik lány.

2016. máj. 2. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem tetszhet neki több lány is? Amúgy tini srác, lehet arra hajt hogy mindketten meglegyetek neki.
2016. máj. 2. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
hát sajnos elég sok fiú ilyen.......ezt csak az a fiú tudná megmondani
2016. máj. 2. 21:00
 3/8 A kérdező kommentje:
1. Szerinted neki több lány tetszik ?
2016. máj. 2. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
#3: Valószínű. Ha nincs feléd komoly érzelme akkor meg ez nem is meglepő. Szerintem kicsit beleélted magad...ez a baj.
2016. máj. 2. 21:05
 5/8 anonim válasza:

Hát, azt ajánlom deríts ki kicsit többet, pl., hogy melyik lány tetszik a fiúnak, vagy hogy miért hitette el veled, hogy bejössz neki. A legegyszerűbb az lenne, ha elfelejtenéd a fiút, de ezt tudom, szinte lehetetlen.

De ajánlhatok egyfajta stratégiát. Nm biztos, hogy működik, de ki tudja. Próbáld meg, hogy elhanyagolod kicsit a fiút, és akkor meg fogod látni, hogy vissza akar-e jönni hozzád, vagy a másik lány után meg. Vagy ha van esetleg egy nagyon jó fiú haverod, akkor próbáld féltékennyé tenni, de ezt nem annyira ajánlom, először is, mert nem ismerem a fiút, másodszor, lehet, hogy azt hinné, hogy a másik srác tetszik és letenne rólad. De az sem lehetetlen, hogy pont emiatt közeledne hozzád, de én nem tudom. És hidd el, én is ismerem ezt a problémát, de én még nem jöttem rá. De neked sok sikert! :) Remélem segítettem! :D

2016. máj. 2. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

5. megfogadom a tanácsodat és remélem neked is sikerül megoldást találnod a problémádra 4

2016. máj. 2. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:

En elkezdtem egy lanynal probalkozni, eleg jol ment/megy. Egyszer rairtam a legjobb baratnojere, o meg megkerdezte, hogy ki tetszik, en mondtam egy lanyt akit

ismerek. Mert hat minek mondjam, hogy nekem a legjobb baratnod tetszik... Szoval az is lehetseges, hogy csak ugy mondott valakit.

2016. máj. 2. 21:16
 8/8 anonim válasza:
leirhatnad nekem konkretabban a dolgokat ha gondolod.
2016. máj. 3. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!