Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek most célzások akarnak lenni? Szerintetek bejövök neki?
Három évig voltam szerelmes a legjobb barátomba, akivel amúgy együtt vesztettük el a szűzességünket három évvel ezelőtt. Én már azelőtt is kedveltem, de utána is folyton utána jártam, és álmodoztam, hogy tényleg kellek neki, nem csak arra, hogy egyszer megdugott oszt jolvan. Sohasem viszonozta az érzéseimet. Nagyjából egy éve létem túl rajta, és úgy két hete összejöttem egy fiúval. A legjobb barátommal egyre többet beszélgetünk mostanában. Ma is találkoztunk, s mondta, hogy ő nem bánta meg, hogy elvesztette a szűzességét velem, és sajnálja, ahogy anno velem bánt, s most tizenkilenc éves fejjel biztosan nem sértene így meg. S folyton kérdezősködik, hogy hogy vagyunk a barátommal? Meg hogy jól bánik-e velem? + Minden nap ír smst, és találkozni akar. Régebb ilyet sohasem csinált. 18/L
Nem tudom mennyire számítok még tininek, de valahogy a felnőtt kategoriába sehogy sem talált volna ez a kérdés. Ezért inkább ide írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!