Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezte hogy szeretnék lenni e a barátnője?!
Figyelt kérdés
Szóval már kb 1eve flortolunk és nagyon tetszik,meg én is neki.Ma megkérdezte hogy lennék e a barátnője és én annyira beijedtem hogy azt mondtam nem tudom,és hogy időt kérek..Ekkor megakart csókolni és én elforditottam a fejem..ő lenne az első barátom és nem tudom mit kell hogyan és félek a csoktol is.Valaki valami tanács?2017. jún. 3. 20:57
1/6 anonim válasza:
Te mit érzel iránta? Ha szerelmes vagy és visszautasítod később bánni fogod. Én a mai napig sajnálom, hogy féltem, azóta még csak köszönni sem hajlandó, mert szerinte hülyének néztem pedig ennek már jópár éve. Találkozz vele ha úgy gondolod, adj magatoknak egy esélyt! A csóktól ne félj és attól se, hogy a szüleid esetleg fiatalnak találnak egy kapcsolathoz.
2/6 anonim válasza:
Tudod, mennyi idős a kérdező?
Mert ha nem, akkor "A csóktól ne félj és attól se, hogy a szüleid esetleg fiatalnak találnak egy kapcsolathoz" kijelentésd megalapozatlan!
.
kérdező:
Az, hogy tetszetek egymásnak, igazi kapcsolathoz kevés!
Ebben az esetben a "csak amíg jobb nem jön" működik.
3/6 anonim válasza:
Na várj...te nemet mondtál, erre ő meg akart csókolni? Nem erőszakos ez egy kicsit?
4/6 anonim válasza:
Jesszus ki kérdez olyat, hogy légy a barátnőm ez a srác fogyatékos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!