Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha egy lány megkérd...

Mit tegyek ha egy lány megkérdezte hogy leszek-e a barátnője?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a lánytól nem is szeretek vele találkozni , főleg hogy rokon. Nem szeretek egyedül maradni vele. Mindig kifogásokat keresek hogy szakítsak vele (én nem vagyok lezbikus de erőltette én meg félek tőle)

Neki nem merek nem-et mondani mert elkezd fenyegetőzni és magában nevedgélni mint aki bolond. Milyen kifogást keressek segítsetek!!!!

HELP ME SEGÍTSÉGRE SZORULOK!!!

2015. dec. 23. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Mondjad meg neki, hogy szép lány, de neked a fiúk tetszenek.

Ha nem erőszakos, akkor pedig karácsony alkalmából vágd pofán.

2015. dec. 23. 22:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó kis karácsonyi ajándék :D
2015. dec. 23. 22:40
 3/10 Spilerke ***** válasza:
Vegyél erőt magadon, és finoman közöld vele, hogy nem vagy leszbikus és nem akarsz ilyen kapcsolatot. Még a végén azon kapod magad, hogy az ágyában vagy, ha érted mire célzok. :D
2015. dec. 23. 23:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát azt nem szeretném hogy ott kössek ki
2015. dec. 24. 13:53
 5/10 anonim válasza:

Oké talán nem a leghasznosabbnak tűnő tanács,de mégis szerintem az: Fordulj anyukádhoz!!! Nekem anya mindenben tudott segíteni,sokszor tépelődtem "ú,ezt elmondjam neki,vagy ciki lenne?" NEM CIKI! Tuti fog tudni segíteni :)

Ha anyukáddal nem túl jó a kapcsolatod,stb. akkor bárki akiben bízol és felnőtt.

2015. dec. 25. 20:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Anya ettől sokkot kapna és hát...
2015. dec. 26. 18:40
 7/10 anonim válasza:
Az előző válaszadónak igaza van. beszélj anyuddal. Lehet sokkot kapna de nem te járnál rosszul, mert te nem vagy leszbikus. mond neki h fenyegetőzik stb
2015. dec. 28. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondhatnàm,hogy hagyd magad, elõbb szabadulsz....de az nem jö vàlasz...mert ez csaj levakarhatalan, késöbb sok kellemetlenséget okozna...és az màr fàjna...

Szólj anyukádnak,hogy félsz töle....majd intézkedik....ha kiakad, majd megnyugszik...

Vágj bele.

2015. dec. 28. 14:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben, megkérdeztem tényleg sokkot kapott de azt mondta hogy majd elhívjuk őket és beszélünk így 4-en holnap után.
2015. dec. 28. 18:34
 10/10 hello20 válasza:
fogj egy villát és dugd fel a seggébe utána meg ragd ki őt valami prusti oldalra
2016. jan. 24. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!