Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval...3 hónapja kapcsolatban vagyok...az elején minden oké volt..szerettem...aztán két hete csak veszekszünk...teljesen ki van akadva hogy nem fekszem le vele még..mindkettőnknek az első lenne de én még nem érzem magam készen erre amit nem képes megérteni..mindig a fejemhez vágja ezt..múltkor például azzal fenyegetett hogy akkor megfog erőszakolni.de közben a jövőnket is tervezi ami nekem már nem tetszik...plusz..éretlen...azt sem tudta hogy a nőknek is van orgazmusa és hogy egy szűz lány nem tágul ki magától..tőlem tudta meg ezeket.a menstruációról is én világosítottam fel..

Úgy érzem hogy nekem ez már nem megy...mit tegyek?:(

15/l vagyok...ő 15/f

2017. jún. 3. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Dobd ki de gyorsan. Nem érdemel meg téged. Legyen önbecsülésed és hidd el senki nem érdeme meg ilyet és te több vagy ennél.
2017. jún. 3. 12:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Dobd ki, 15 évesen ne a szexen járjon az esze, hanem a leckén.
2017. jún. 3. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!