Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, h mitévő legyek! Valaki átélt már hasonlót?
Sziasztok!
Egy bő három hónap múlva el fogok költözni az ország másik végébe. Ez nem is lenne gond,viszont a barátom marad ebben a városban.
A távolság miatt max. havi egyszeri találkozás lenne megoldható.
Hogyan lehetne ezt megoldani??? Teljesen kétségbe vagyok esve. Vessek véget már most a kapcsolatnak h ne legyen annyira rossz később?? Vagy csak mielőtt elmegyek?
( Eggyátalán nem hiszek a távolsági kapcsolatban, attól függetlenül h teljes mértékben megbízom a barátomban)
18\L
Szerintem majd amikor már közel van a költözés. Addig még változhatnak is a dolgok(nem költözésre gondoltam).
De természetesen ezt beszéld meg a barátoddal is...ő hogy gondolja stb
Próbáltuk már megbeszélni ezt a dolgot ,nem nagy sikerrel. :D Mindig mondtam neki h majd később megbeszéljük ezt ,meg h majd máskor és h sok idő van még.De sajnos egyre jobban közeleg a költözés.
Ja és mindezt csak azért csináltam h ne fájjon annyira se neki se nekem.
Akkor szedd össze magad és beszéld meg vele.
Gondolom a barátod is hasonló korú mint te szóval simán megoldható lenne több találkozó is...persze Nemtudom most mennyit vagytok együtt mert ha heti 1-2x vagytok együtt akkor meg talán megszokható a havi 2-4 tali.
Ha így vélekedsz a távkapcsolatról, akkor mégsem vagytok elválasztathatatlanok. De ha neked jobb lesz úgy, akkor szakíts vele most, neki meg vagy összetöröd a szívét, vagy ő sem akarja a változást.
Aztán majd egy év múlva újra összehoz titeket a sors, akkor már bánjátok az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!