Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudnék higgadt maradni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék higgadt maradni? 16/f

Figyelt kérdés
A kérdésből nem derül ki, de az a lényeg hogy barátnőmmel nem olyan rég jöttünk össze és egyszerűen nem tudok...khm....nyugton maradni ha értitek...amikor megölel :/ gondolom azért van ez mert eddigi kapcsolatokat nem vettem túl komolyan és eléggé a szexualitás felé hajlottam de ő más...teljesen beleszerettem és nem akarom ilyennel elrontani az egészet ráadásul ő az első akivel még csak gondolatban se voltak perverz megjelenések tényleg komolyabb kapcsolatot szeretnék vele...van ötletetek hogyan tudnám magam tűrtőztetni...?

2017. jún. 1. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj anyudra közben. :D
2017. jún. 1. 15:48
 2/11 Tián00 ***** válasza:
100%
Attól, hogy ágaskodik a cupákod, az nem jelenti azt, hogy elő is kell venni. Ez egy teljesen normális reakció. Örülj, hogy nem Matolcsyra, vagy spongyabobra reagálsz így.
2017. jún. 1. 15:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze, verd ki sűrűn, meg ilyenek. Amúgy nem szégyen az, ha izgulsz a csajodra
2017. jún. 1. 16:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezt vágom és kösz hogy normálisan reagáltatok :D de az a gáz hogy értitek miközben rendesen magamhoz ölelem akkor azért sztem érződik kívülről hogy mitörténik :"D és mivel a csaj nem az a perverz típus nem tom mit reagálna xdd
2017. jún. 1. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak megérti.

De ha kicsit is van esze megérti, hogy miért történik, vagyis nem feltétlen azért mert megakarod fektetni, hanem szépen mondva "annyira megrészegít".

2017. jún. 1. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy a szexualitás perverz? Meg miért gondolod, hogy a lányok/nők nem szoktak felizgulni? Vagy, hogy nem igénylik a szexet? Jó, most még nem igény szintjén, de pár éven belül neki is kelleni fog. Ez nem olyan dolog, amit csak a férfi akar (hiába akarták elhitetni az ellenkezőjét). Fiatalon ezzel a felfogással tönkre is tettem egy kapcsolatomat. Én is nagyon rettentően szerelmes voltam és nem akartam visszaélni a helyzettel. Azzal a helyzettel, amit a leány azért teremtett, hogy megtörténhessen a szex. Aztán, mivel látta, hogy nem akarom, hagyott is a csudába, mentem a levesbe...
2017. jún. 2. 14:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Én ezt értem de még a kapcsolat elején vagyunk...konkrétan 1 hete se vagyunk együtt és ezért nem akarok az elején már itt kifogásokat keresni miért van erekcióm :"D meg nem tudom hogy reagálna ha megérezné ölelés közben... egyáltalán kinosan érezné magát vagy valami értitek
2017. jún. 2. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Édes Istenem... És az ilyeneknek van barátnője... Lehidalok. Biztos valamit nagyon, de nagyon rosszul csinálok... 17F
2017. jún. 3. 17:30
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

8/8

Igen , hasonló kérdéseken , én is rendszeresen tökön szúrom magam .....

2017. jún. 5. 10:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom még is időt fektettek abba hogy elolvassátok és utána "full közérdekű" hozzászólást írjatok ami nem elég hogy témához nem kapcsolódik de senkit nem érdekel mit éreztek egy kérdés olvasása közben :) alapvatő logikát tessék használni aztán jöhet a normális válasz köszönöm ;) sajnálom hogy leragadtok ezen a szinten...a további viszont látásra ha valami probléma van írd meg kérdésbe miért van ez ne itt szemetelj ^-^
2017. jún. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!