Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánatot kérni és megpróbálni újra összejönni vele?
Végzős, 19 éves fiú vagyok, körülbelül, egy hónapja vesztünk össze a barátnőmmel. Ő most lesz 16 éves.
Körülbelül, négy hónapig jártunk együtt, de ismerjük egymást már majdnem kétszer annyi ideje.
Elég ellentmondásos volt a kapcsolatunk, eleinte nem nagyon vallottunk be egymásnak érzelmeket, én mivel jövőre megyek el egyetemre, nem is szerettem volna elköteleződni, előtte is volt már barátnőm, nagyobb középiskolás szerelmek is, én csak egy kiegyensúlyozott, nyugis párkapcsolatot akartam.
Ebből kifolyólag, eléggé el is hanyagoltam. Lefeküdni nem feküdtünk le egymással, mivel Ő még szűz és azt szerettem volna, hogy majd egy igazi nagy szerelemben veszítse el, de hetente kétszer volt rá lehetőség, hogy kettesbe legyünk nálam, ilyenkor azért minden másra sor került és nagyon élveztük mind a ketten.
Aztán a vége fele, sokat veszekedtünk, én a tanulmányaim miatt egyre kevesebbet értem rá, neki a velem egykorú bátyja sem támogatta a kapcsolatunkat, amúgy sem volt nagy dobra verve.
Aztán egyik nap sírva hívott fel, hogy a bátyja legjobb barátja, akivel Ő maga is sokat lelkizett, rámászott és megcsókolták egymást, vagy valami ilyesmi ártatlanabb dolog. Ezt akkor én úgy döntöttem, hogy megbocsájtom azzal a feltétellel, hogy akkor többet nem beszél a sráccal. Plusz kicsit jobban elbeszélgettünk, kiderült, hogy Ő nagyon belém van esve és nagyon szerelmes belém, még verset is írt rólam, de tudta, hogy ennek a kapcsolatnak nincsen jövője és ezért próbálta elvágni magát tőlem.
Utána kb egy hét múlva szakított is velem, arra hivatkozva, hogy bűntudata van a tette miatt és így Ő nem képes velem lenni, mondtam, hogy ezzel ne foglalkozzon, de végül csak szakítottunk. Ezután kb megint egy hét múlva, megkeresett, hogy mennyire bánja, hogy akkor így döntött, meg mennyire szenved nélkülem, én pedig megsajnáltam és mivel nekem is hiányzott, adtam egy újabb esélyt a dolognak.
Ezután el voltunk megint egykét hétig, de továbbra sem tudtam vele eleget foglalkozni, kiderült, hogy továbbra is lelkizik a bátyja haverjával, meg sok mindenen veszekedtünk igazából eléggé kegyetlen voltam vele, így visszatekintve, aztán a vége az lett, hogy lek#rváztam és akkor az valamit eltört benne, vagy kiábrándította, fogalmam sincs, de azóta teljesen elhidegült tőlem, mintha idegenek lennénk.
Egyszer-kétszer kerestem, de akkor mindig teljesen közönyös volt. A helyzet az, hogy így, hogy az érettségi krémje lement, és sok időm felszabadult, elég magányos vagyok és sokszor nagyon hiányzik. Olyan ártatlan és ragaszkodó volt az Ő szeretete irányomba, aminek a hiányát, csak most kezdem érezni.
Ha valaki végigolvassa mit gondol, mit kellene tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!