Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van fiú-lány barátság, amelyből időközben NEM lesz szerelem vagy pedig makacs ragaszkodás olyan szinten, hogy kapcsolatok mennek tönkre miatta?
"nézzétek már meg hány olyan kérdés van itt fent hogy szerelmes az egyik barátjába és hogy mit tegyen... és ez csak a töredéke annak aki így érez"
Béna érv.
Egy kategóriával arrébb naponta 10-en megkérdezik, hogy ugye nem terhesek-e, miután védekezés nélkül szexeltek. És igen, ez a töredéke az összes hasonló esetnek. Most akkor ebből az következik, hogy senki nem védekezik, és mindenkinél lesz nemkívánt gyermek, aki nemi életet él?
Tudod, attól, hogy valamire mutatsz pár példát, még nem jelenti azt, hogy az ellenkezőjére ne lenne példa. Ez az "egyik fél úgyis többet érez" című móka is marhaság. Természetesen létezik, hogy egy barátságból idővel szerelem alakuljon ki. Meg persze létezik a fordítottja is. De attól, mert valaki képtelen attól elvonatkoztatni, hogy ő csak a punát látja a nőben, attól még másnál működhet ez a dolog. Már csak azért is, mert mint kifejtettem fentebb, csöppet logikailag is bukta.
De persze aki felteszi a szemellenzőt, és a makacssága miatt bele sem akar gondolni, hogy esetleg nem minden úgy van, ahogy ő azt eddig tapasztalta, annak lehet mondani (írni) bármit, úgyis csak azt a marhaságot fogja szajkózni, amit a fejébe vett.
Tehát azért nincs, mert neked két exeddel nem sikerült a barátság.
Óriási érv, mit ne mondjak. XD
Nem kell privátban "téríteni", én elhiszem, hogy volt olyan eset, ahol annyira bátortalanok voltatok, hogy őszintén még az érzéseitekről sem beszéltetek egymásnak, és inkább belemenekült egy kapcsolatba ahelyett, hogy kimondta volna neked. Igen, elhiszem, hogy van ilyen, egyetlen szóval se mondtam, hogy nincs. De ez EGY eset. A többi lány barátod is beléd volt esve? Vagy te őbeléjük? Na ugye.
Te is elkövetted azt a hibát, hogy egy példa alapján általánosítasz. (Ilyen alapon én meg általánosíthatnék, hogy soha nem lesz barátságból szerelem, hiszen volt már rá példa, hogy valakivel mindvégig csak barátok voltunk.)
Nem akarom túlragozni. Aki szerint az érv, hogy "én egyszer már jártam úgy", az nincs azon a szinten, hogy más helyzetébe és körülményeibe belegondoljon.
"az idő pedig csak beigazolta"
Aha.
Kétszer pofára estél, és az már beigazolt mindent.
Engem meg képzeld, az első két barátnőm megcsalt. Akkor most ebből következtethetek arra, hogy minden nő léha és hűtlen? Mert hiszen az idő már kétszer is beigazolta, és nem mellékesen ez a feltételezést is nagyon sokan tényként hangoztatják.
(Nem, én egyáltalán nem értek vele egyet, csak a te logikádat követve...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!