Mit tehetnék azért, hogy kevésbé ragaszkodjak hozzá? 15/L
Lassan egy éve lett egy nagyon jó barátom,akiben tényleg először tudtam észrevenni azt,hogy segíteni akar,és igazán barátom akar lenni. Ő 19 éves.
Rajtam kívül rengeteg barátja van még nyilván,mert nagyon jól kijön mindenkivel,és barátságos,egyszerűen igazi 'életművész' ahogy ezt mondani szokták. Emiatt pedig,az utóbbi időben eléggé eltávolodtunk egymástól,ami nekem nagyon fáj. Ennek ellenére én ugyanúgy felnézek rá,és nagyon szeretem,jó barátomnak tartom. Megértem, hogy elfoglalt meg minden...
Viszont mostanában azt vettem észre hogy nagyon rosszul érzem magam amiatt,hogy nem beszélünk olyan gyakran,és ha megtudom hogy valahol szórakozik,akkor nagyon szomorú leszek,hogy én nem lehetek vele. Nem hibáztatom,csupán én vagyok a hibás mert túlságosan ragaszkodok hozzá, és szeretném ha ez nem így lenne,és én is el tudnám viselni,ha mondjuk hetekig nem beszélnénk...
Rendesen beleszerettèl :D
Ez biza szerelem
Jöjj össze vele, sajnos a barátságok nèha vègződnek úgy hogy az egyik fèl többet akar, ez ált. fiú-lány barátságnál valósul meg. Ha nem akarsz kapcsolatot akkor valahogy mindenkèpp beszèld meg vele mert kínos lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!