Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye?

Figyelt kérdés
Mennyi az esély arra,hogyha valaki pl 15-16 évesen összejön valakivel,és komoly a dolog,tényleg ő a nagy Ő,és a társa,akkor örökké együtt maradnak ?

2017. máj. 28. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem sok, de ember függő.

Pl: A szüleim is 17 évesen kezdtek el randizgatni, máig eggyütt vannak.

Tehát van rá!

2017. máj. 28. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Van esély arra, hogy együtt maradtok "örökké", de nagyon kevés, és sokszor az agyad fog becsapni, és ez a vágy lesz az egyetlen dolog, ami meggátolja a boldogtalan párkapcsolatból való kilépést.
2017. máj. 28. 16:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2017. máj. 28. 16:37
 4/9 anonim válasza:
Hát anyum 14 volt amikor megismerte aput aki 18 volt. Aztán majd' 15 volt amikor osszejottek. De 15 évvel kesobb elváltak... 😕
2017. máj. 28. 16:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszi és sajnálom
2017. máj. 28. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Anyukám 15 volt amikor összejött apukámmal, mai napig együtt vannak. Anyum 39 éves Apa pedig 42:))
2017. máj. 28. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Eljátszik sok ember ezzel a gondolattal, de nem érdemes, jön majd az idő amikor érezzük tovább kell lépnünk,még vár minket valami, csak sokan a gyerekek miatt nem lépik meg ezt....
2017. máj. 28. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Örökké? Semmi. Az életünk véges, a halál köztünk jár.

Hosszútávú lehet-e a dologból? Természetesen, családban volt rá példa. 13 évesek voltak, amikor kapcsolatba léptek egymással, több gyermek is született, ennek ellenére 35 éves koruk körül a láng kihunyt, válás lett a vége (szerencsére, a jó viszony mondhatni megmaradt köztük).

Én azt mondom, hogy a sírig tartó szerelem (amennyiben mindkét fél szép kort ér meg) manapság már annyira nem jellemző, így esélye kicsi. Kutatási és statisztikai adatokkal nem rendelkezem, így csak a körülöttem zajló eseményekből levont konzekvenciát osztottam meg.

2017. máj. 28. 20:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi,azért bíztató volt:)
2017. máj. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!