Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem durva ez kicsit a barátomtól?
Nem értem, hogy a lányok, hogyan jöhetnek össze, ilyen bunkó, alpári módon viselkedő pasival. Ilyen alacsony a lányok önértékelése vagy mi? Bár én fiú vagyok, de ha csaj lennék és barátom azt mondaná, hogy nem vagyok elég szép (miközben tudja is, hogy nem vagyok megelégedve magammal) én azonnal szakítanék és megmondanám, hogy remélem egyedül hal meg mert senkinek nem kívánok ilyen bunkó pasit..... ha szeretne, nem érdekelné, hogy hogy nézel ki.....
Nem mondom meg, hogy mit csinálj, mert ez a te dolgot, de könyörgök, gondolkodj már el, hogy mégis miért kell ő neked....
Kedves utolsó! Ösztönözni marhára nem így kell. A pasi bunkó és kész. Vajon ő hogy néz ki? Izmos szálkás jóképű? Akkor keressen mást. Ha meg így nem tud elfogadni téged, Kérdező, akkor te keress mást.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!