Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet kihatással a kapcsolatunkra?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom lassan egy éve belém van esve, mi ezt persze megbeszéltük hogy nekem egyáltalán nem jön be és semmi több nem lesz közöttünk. Már lassan fél éve van barátom, de ő ezt nem tudja. Szerintem sejtheti. Nagyon unom már ezt a titkolózok előtte dolgot erről, mondjuk nem kérdez rá sose. Ha elmondanám neki ez mennyire befolyásolna bármit közöttünk? Esetleg a spanom és a barátom közötti kapcsolatában?2017. máj. 17. 00:20
1/8 anonim válasza:
ki tudja, tőle függ (wow :D). volt egy barátom, valószínűleg bejöttem neki, mondani sose mondta, de erősen utalt rá. aztán egy idő után elmondtam, hogy van kapcsolatom. na, azóta nem beszél velem. ennek már 2 hónapja. elvileg nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, írjon-e rám, vagy ne írjon, szóval ilyen vége is lehet ennek. :D
2/8 A kérdező kommentje:
Ő tisztában van a fiúkkal való kapcsolataimmal, mert egy időben úgy gondoltam hogy ezzel talán könnyebb lenne neki feldolgozni a dolgokat de hát ez csak rosszabb..
A párom meg nem tudom hogy állna hozzá, szerintem megértené, de félek hogy mégis lenne valami hátul ütője a dolognak.
2017. máj. 17. 00:29
3/8 Blondie.W válasza:
Gáz, hogy titkolózol a legjobb barátod előtt. Az ilyen nem barát, tök mindegy, hogy milyen körülményben. Inkább hagyd szegény srácot, így is a képébe hazudsz.
4/8 anonim válasza:
"A legjobb fiú barátom..."
Akkor megsem a legjobb, ha hazudsz neki.
En mindenkeppen tisztaznam a helyzetet vele, meg azon az aron is, ha emiatt megszakad a "legjobb" baratsag.
5/8 A kérdező kommentje:
Hupsz, most vissza olvasva elég félre érthetően írtam. A barátom nem tud a haverom érzéseiről.
2017. máj. 17. 16:28
6/8 anonim válasza:
Eszmeletlenul becsicskitottad a sracot szoval hidd el ha odaboksz neki egy olyat h "fontos vagy nekem (baratilag)" akkor valahogy csak kibirja, bar ugy fog szenvedni h tuti depis lesz. De az ilyen meg is erdemli 😏
7/8 A kérdező kommentje:
Te is félre érted. A srác tudja hogy van barátom, a barátom nem tudja hogy a spanom mit érez.
2017. máj. 18. 23:17
8/8 anonim válasza:
A pasiknak ne mond el hogy a fiú barátod többet érez irántad :) Féltékenykedni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!