Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Letagadja vajon miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letagadja vajon miért?

Figyelt kérdés
Szakítottunk és lefeküdt egy másik csajjal.. elsőnek egy idegennel.. velem is leakart de én még nem álltam keszen. Nagyon berúgott nem is emlékszik semmire.. nem vagyunk együtt megkerdeztem hogy tényleg nem szűz Már? És tagadja... azt mondja hulye vagyok... hogy ezt kitalaltak.. szerintetek?
2017. máj. 16. 21:49
 1/1 anonim ***** válasza:

A férfinak nincs szüzessége csak első alkalma, mivel nem ismerem és csak azt tudom, amit leírtál ráadásul azt is másoktól kaptad (mármint az infót) így biztosan senki sem fogja megmondani neked a választ erre.

Ha megtörtént és letagadja arra sok ok lehet, az egyik mondjuk, hogy még veled akar maradni, de szerintem ha nem bírt várni és erőltette, akkor felesleges a kapcsolatot nyúzni, elég sokan jönnek azzal az elején, hogy én így meg úgy várok majd rád, aztán 1-2 nap, hét hónap után már másznak rá a lányra és mondják hogy teljesíteni is kéne azért valamit,szóval érted , aki alapból úgy jön oda, hogy vár rád az egy büdös csaló, (van kivétel, szerencsés 1%), de mindenki akar du*ni akármit mondanak, csak ezt finoman tálalják egyesek és nem egyből ezzel kezdenek, hogy a bizalmadba férkőzhessenek.

2017. máj. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!