Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így életképes egy kapcsolat? Saját tapasztalatokat is kérnék.
Nos az a helyzet, hogy a lány akibe belebolondultam imád bulizni és táncolni. Én egyiket sem szeretem, táncolni meg nem is tudok. Mennyire lehet életképes egy kapcsolat, ha a párotok sosem megy el bulizni, nem táncol? Ilyen helyzetben rosszul vennétek?
Ezt leszámítva egyébként nagyon jól elvagyunk egymással, mindent tudunk a másikról és sokat beszélgetünk. Viszont egy tökéletes barátságból nem feltétlen lesz jó párkapcsolat, főleg ha ilyen módon nem tudom kielégíteni az igényeit. Szerintetek? 19/f 18/l
szerintem simán működhet
mi 21 évesek vagyunk a barátommal, nem nagyon szeretek eljárni ő igen,
teljes mértékbe megbízok benne, többször megy el nélkülem néha én is vele tartok
csak az a lényeg ne legyen féltékenykedés
4éve vagyunk együtt és nagyon jól megvagyunk, nem kötelező hogy ugyanaz iránt érdeklődjetek :)
ProgInfo-sokat nem nagyon szoktak szeretni a lányok. Párkapcsolatra nagyon-nagyon ritkán, az csak a nagyon sikeres proginfósoknak szokott összejönni, s ott is a lány inkább kitartatja magát.
Szóval kicsi az esélye, hogy összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!