Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mėg egy hónapja se vagyunk együtt a barátommal, de nemtudom mit csináljak?
Ha nem kölcsönös a vonzalom, akkor sok jóra nem számíthatsz. Ha olyan az illető, hogy szót tudsz érteni vele, akkor elmondhatnád neki hogy túl gyors a tempó. Ha pedig ott tartasz, hogy ismered már eléggé, és egyszerűen nincsen kölcsönös vonzalom akkor felejtős a dolog szerintem. Mert jártam már én is így, és 1 napot jártam a fiúval, azt gondolván hogy ő az igazi. De tévedtem. Azóta egy nagyon kedves Roma fiúval élek rendes körülmények közt, és még soha nem volt vele bajom, plusz az hogy a roma fiúk a legjobbak, de ezt nem írom le, mert aki tudja miről van szó az tudja csak igazán. A pasim Rendőrségen dolgozik, és boldog vagyok vele,van két kislányunk is. Szóval ha nem vagy rasszista vagy hasonló, akkor egy roma fiúval probáld meg. Lehet a 90%-léka lop, csal, hazudik, de vannak kivételek. És a szexbe is nagyon jók.
Én: Nő/27, Pasim: F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!