Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem alhatok együtt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alhatok együtt a barátommal?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, a barátom is annyi. Csak szimplán egy együttalvásról lenne szó, 17 éves koromig nem is szeretnék lefeküdni vele. De a szüleim ellenzik. Azt mondják, ez nagyon korai. Nem értem. A korszályom és még a nálam fiatalabbak is tehetnek ilyet, akkor mi miért nem? Esetleg félnek, hogy lenne valami? Ha nagyon akarnám, fényes nappal is lefekhetnék vele, de korainak érzem.

Szerintetek jól teszik, hogy tiltják, vagy túl szigorúak?

(Amúgy nem vagyok r!b@nc, ha valakinek ez jutna eszébe. Ő az első barátom, én pedig tényleg azért vagyok vele, mert szeretem. :) )

Köszönöm a kultúrált válaszokat! :)

2017. ápr. 4. 21:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem sem engedik meg maig sem a szuleim h egyutt aludjak a baratommal mert felnek de ezzel tul is reagaljak. Tudjak jol hogy nem vagyok olyan lany aki mindenkinek kiterpeszt de ez nekik meg sok. Ne reagald tul minnel tobbet varsz annal jobb lesz. En is alig varom mar :)
2017. ápr. 4. 21:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideje vagytok együtt?

Huh, ez elég nehéz dolog ez az ottalvás, akkor is, ha csak tényleg aludni akartok, úgy látom, ezen az oldalon is gyakran szólnak erről a kérdések.

Szerintem 16 évesen nyugodtan együtt aludhatnátok, főleg ha csak alvás. Nem ismerlek titeket, de egy normális és megbízható lánynak tűnsz, ha anyukád is így gondolja és a barátod is rendes, akkor nem tudom miért nem engedi.

Ha nekem most lenne barátom, lehet hogy együtt akarnák vele aludni egy idő után vagy ha úgy adódik és én sem akarnák többet alvásnál, csak majd később. De amúgy ha nagyon le akarnátok feküdni, tényleg bármikor meg tudnátok oldani...

2017. ápr. 4. 21:49
 3/14 A kérdező kommentje:
Hivatalosan 1 hónapja, de korábban is úgy viselkedtünk, mint akik együtt vannak. Amúgy barátom is nagyon türelmes, és azt mondta, szívesen vár, amíg késznek érzem magam. :) Nyár közepén nagyobb házba költözünk a kisöcsem születése miatt (meg egyéb okok) és lesz nagy szobám franciaággyal. Talán akkora már megenyhülnek. :)
2017. ápr. 4. 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:
akkor azért nem olyan rég óta vagytok együtt. amúgy ez a szülők elmebetegsége, hogy tiltják az együtt alvást még nálad idősebb korban is... bármikor letudtok feküdni egymással és sokszor nem a legjobb alkalom egy csendes ház/lakás szóval alapból is jobb elgondolás egy olyan időpont amikor nincs más otthon. találkozzanak amúgy többször a barátoddal és szerintem 3-4 hónap múlva talán lesz rá esélyed.
2017. ápr. 4. 23:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Minden második héten látják. Amúgy nagyon kedvelik. :) Egyik hétvégén ő jön, másikon én megyek hozzájuk.
2017. ápr. 5. 08:15
 6/14 anonim válasza:
57%

Talán csak kevés az idő amióta együtt vagytok. Szerintem nyárra megenyhülnek és nekik is könnyebb lesz ha beköltözök az új helyre.

Lehet egyébként is feszültek a terhesség miatt meg a költözés miatt és miattad is izgulnának hátha történik valami.

2017. ápr. 5. 09:45
 7/14 anonim ***** válasza:
8%
Felfoghatatlan! Szülőként támogatniuk kellene a terhességed és a barátod szüleinek is!
2017. ápr. 5. 10:03
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

1 hónapja vagytok együtt, és ő az első fiúd, szóval szerintem csupán még féltenek :)

A barátod legyen minél udvariasabb a szüleiddel, érj haza időben, aztán 1-2 hónap múlva hozd szóba megint. De csak az anyukádnak először, általában az anyák engedékenyebbek, szóval ha őt meggyőzöd akkor már nyert ügyed van :) Előtte lévő napokban pedig mutasd meg milyen jól tudsz mosogatni, főzni, mennyivel jobb kedved van, mennyivel kiegyensúlyozottabb vagy mióta ismered. Akkor azt fogják látni, hogy "jé, milyen jó hatással van rá a fiú, biztos nagyon rendes srác, hát persze, hogy megengedjük" :D :)

2017. ápr. 5. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
22%

Egy hónapja vagytok együtt, miért akarsz ott aludni gyerekként?!

Ne már! Majd ha fél-hármnegyed év múlva is együtt lesztek, talán megengedném, de nem értem, miért jó.

Persze, együtt ébredni, stb... igen, ha felnőttél és nem a nyakamra hozod a csávót, vagy te nem lébecolsz a barátod szülei nyakán - mert bár nem mondják, hétvégén minenki örül, hogy nyugalom van és nem akar egy idegent kerülgetni.

2017. ápr. 5. 13:46
 10/14 anonim ***** válasza:
21%

Meg bocsi, hogy nem asszisztálok a terhességedhez - mertha ott alszol és terhes maradsz, akkor verhetem a fejemet a falba, hogy miért engedtem meg.

Persze, nappal is dughattok, de együtt alvásnál bőven valószínűbb - bár én nem tudok szeretkezni amikor vengédségben vagyunk a páromnál, mert feszélyez.

2017. ápr. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!