Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alhatok együtt a barátommal?
16 éves vagyok, a barátom is annyi. Csak szimplán egy együttalvásról lenne szó, 17 éves koromig nem is szeretnék lefeküdni vele. De a szüleim ellenzik. Azt mondják, ez nagyon korai. Nem értem. A korszályom és még a nálam fiatalabbak is tehetnek ilyet, akkor mi miért nem? Esetleg félnek, hogy lenne valami? Ha nagyon akarnám, fényes nappal is lefekhetnék vele, de korainak érzem.
Szerintetek jól teszik, hogy tiltják, vagy túl szigorúak?
(Amúgy nem vagyok r!b@nc, ha valakinek ez jutna eszébe. Ő az első barátom, én pedig tényleg azért vagyok vele, mert szeretem. :) )
Köszönöm a kultúrált válaszokat! :)
Tudom, milyen érzés, én több, mint két éve könyörgök itthon, hogy hadd aludjak a barátommal, de soha nem engedik meg, pedig ismerik a srácot, jóban vannak vele. Igaz, 7 évvel idősebb nálam, de ez csak külső szemlélőnek lehet feltűnő.
Idő közben én már mást is szeretnék, mint csak alvás, ezt is hangoztattam már otthon, de nem engedik, pedig anyám ennyi idősen már volt fiúval úgy. Az sem lehet kifogás, hogy véletlenül teherbe esek, mivel nagy eséllyel soha nem lehet gyerekem. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!