Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem alhatok együtt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem alhatok együtt a barátommal?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, a barátom is annyi. Csak szimplán egy együttalvásról lenne szó, 17 éves koromig nem is szeretnék lefeküdni vele. De a szüleim ellenzik. Azt mondják, ez nagyon korai. Nem értem. A korszályom és még a nálam fiatalabbak is tehetnek ilyet, akkor mi miért nem? Esetleg félnek, hogy lenne valami? Ha nagyon akarnám, fényes nappal is lefekhetnék vele, de korainak érzem.

Szerintetek jól teszik, hogy tiltják, vagy túl szigorúak?

(Amúgy nem vagyok r!b@nc, ha valakinek ez jutna eszébe. Ő az első barátom, én pedig tényleg azért vagyok vele, mert szeretem. :) )

Köszönöm a kultúrált válaszokat! :)

2017. ápr. 4. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Hű de viszket valakinek... Szerintem érthető,hogy egy 16 éves kislànyt nem fognak elengedni egy "szimpla együtt alvásra" egy fiúval. Várj még picit! Mellesleg a szűlök sem hülyék, az este folyamán biztos hangos reccsenés lenne mindennek az eredménye. De ha viszket úgy is megteszitek:D ez a te dolgod, senki nem mondta,hogy ribizli vagy;D
2017. ápr. 5. 14:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk már, légyszi. Nem tudom, honnan szedte innen pár ember, de NEM várok gyereket. Nem rég született az öcsém, és kicsi a ház. Amúgy meg ne akarja már mindenki jobban tudni, mint én. Nem kell ahhoz együttalvád, hogy lefekhessek vele. De még nem is akarok. Ezt pedig a szüleim is tudják, így sem engedik.
2017. ápr. 5. 16:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy várj még 3 hónapot és utána kérd a szüleidet erre.
2017. ápr. 6. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Tudom, milyen érzés, én több, mint két éve könyörgök itthon, hogy hadd aludjak a barátommal, de soha nem engedik meg, pedig ismerik a srácot, jóban vannak vele. Igaz, 7 évvel idősebb nálam, de ez csak külső szemlélőnek lehet feltűnő.

Idő közben én már mást is szeretnék, mint csak alvás, ezt is hangoztattam már otthon, de nem engedik, pedig anyám ennyi idősen már volt fiúval úgy. Az sem lehet kifogás, hogy véletlenül teherbe esek, mivel nagy eséllyel soha nem lehet gyerekem. :D

17/L

2017. ápr. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!