Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan aludhatnék együtt a barátommal ha apukám nem engedi meg?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 2,5éve vagyunk együtt. Anyukám már megengedné néha,de apukámnak még az is baja ha nálunk vagyunk és fekszünk az ágyban. Hogyan lehetne ezt megoldani?2016. nov. 5. 17:25
1/9 anonim válasza:
Valószínű csak félt. Beszélj anyukáddal hogy próbáljon meg hatni rá. Vagy beszélj vele te, és győzd meg hogy nincs mitől féltenie
2/9 anonim válasza:
fojtatnám az előttem lévő mondatát...hiszen a f#sz nem csak éjjel áll
3/9 anonim válasza:
1. Napközben miért nem tudtok együtt "aludni"?
2. Ha nem akartok szexelni, akkor mi a baja az apukádnak?
3. 17 éves vagy, komolyan nem tudsz várni egy évet a közösüléssel, amíg 18 nem leszel?
4/9 anonim válasza:
Utolso, mi a gyasznak varjon 18 eves koraig? Pofam leszakad :D 17 evesen ha kesznek erzi magat, miert elitelendo, ha szexel? (Tudom, a kerdesnek ehhez nem sok koze van, csak kiakadtam) ^^
5/9 anonim válasza:
Apukád csak félt téged.. Ülj le vele és mondd el neki őszintén, hogy mik is szándékaid. Biztosítsd arról hogyha "arra" kerül a sor akkor elővigyázatosak lesztek.
6/9 anonim válasza:
Félre érted! Úgy értettem, hogyha az apja nem engedi meg, akkor ha nem tud mit tenni, max. vár egy évet, és 18 éves korára majd csak meg fogja engedni!
7/9 anonim válasza:
#4 vagyok
Ne haragudj, tenyleg felreertettem ><
Erre viszont csak annyit, hogy amig valaki a szuleivel lakik, addig az o szabalyaik szerint el :/
Meg egyszer bocsi ^^
8/9 anonim válasza:
Apukád (ke)félt téged, próbálj meg beszélni vele erről.
9/9 anonim válasza:
Őszintén, szerintetek ez lenne az első alkalom?
Csak anyudat kérdezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!