Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval...kb. 2 hónapja elkezdett a legjobb barátnőmnek tetszeni egy srác, de mostanra már belé zúgott. Azt mondta, hoy csak úgy meri bejelölni a srácot, ha én is jelölöm. Úgy voltam vele, hogy "most abból nem lesz semmi" tehát bejelöltük, visszaigazolt.

Aztán rám írt. Először teljesen közömbösek voltunk (én még most is) de ő elkezdett olyan üzeneteket írogatni, amiből azt lehet következtetni, hogy tetszek neki. És hát... Szerintem sem csúnya. 3 nap múlva találkozni fogunk személyesen (a sulijában lesz valami program, amin a mi sulink is részt vesz, és ott nem tudom elkerülni).

Nyilván nem szeretném a legjobb barátnőjét megbántani, és természetesen mindent elmondtam neki, és "megparancsolta", hogy nem jöhetek össze a sráccal. Mégis azt érzem, ha ez fordítva lenne így, és megkérném egy ugyanilyen dologra, ő nem foglalkozna velem. (Volt erre példa.) És én nem azért jönnék össze ezzel a fiúval, hogy a legjobb barátnőmet idegesítsem, hanem mert tényleg tetszik.

2017. máj. 12. 23:24
 1/9 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szeretném a legjobb barátnőmet* (Javító)
2017. máj. 12. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Ez az egész szituáció totál gyerekes....

Mellesleg, csúnya dologra készülsz. Mintha a megrendelt kajádat más enné meg.

A barátnőd viselkedése nem teljesen normális, de ha találkozol azzal a sráccal, te sem leszel jobb.

Legjobb,ha leírod a srácnak az igazat. Hogy miért jelölted be, és hogy valójában a barátnődnek tetszik, majd letiltod anélkül,hogy reagálna rá.

2017. máj. 12. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

Ne legyél gyenge (úgysem leszel ;). A fiú élvez prioritást, nem a barátnőd. Ne hagyd magadat leszorítani xd csak mert megkért a barátnőd pláne, hogy ő sem hagyta magát a múltban...

"Barátok jönnek mennek."

"Szemet szemért."

F/18

UI: Tök mindegy, hogy a barátnőd mit fog akarni, ha bejöttök egymásnak a sráccal :D

2017. máj. 12. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

Ne hallgass #2 -re megbánnád, ha egy öreg mama rosszalló nézete miatt hagynád elmenni azt a jó pasit ;). Azért vagy, hogy élj, és használd ki a lehetőségeidet, amúgy te is megbocsátottál a barátnődnek, szóval most itt az ő köre :P

Én drukkolok nektek

2017. máj. 12. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, a barátok jönnek mennek? És a valódi barátság megy? Nem!

Egy barátság örökké tarthat, de ez a kapcsolat ezzel a gyermeki gondolkodással (lásd: Mindketten bejelöljük, mindketten írjunk neki), ha egyáltalán kapcsolat lesz, meddig fogja bírni? 3 hónapig? És megéri tönkre tenni egy barátságot?

A kérdező még azt sem tudja eldönteni, közömbös -e számára a fiú, vagy tetszik neki? Mindkettő szerepel a kérdésben.

Kérdező, minden féle bántás nélkül: Olvass egy remek könyvet a párkapcsolatokról, viszont egy jó darabig kíméld meg magad (is) tőle.

2017. máj. 12. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

#4: Milyen jó pasi? Azt se tudod, ki ez.

Kinek drukkolsz? Ezek az emberek még nem is ismerik egymást, ha valaki ennyi ismeretség alapján el tudja dönteni, akar-e valamit a másiktól, akkor gratula neki.

Ma tőled tanultam valamit: Ilyen tanácsokat ne adjak soha.

2017. máj. 12. 23:45
 7/9 A kérdező kommentje:
A "közömbösséget" úgy értettem, hogy nem adok egyértelmű jeleket a srácnak, mert nem szeretnék ebből is problémát.
2017. máj. 12. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
A lényeg, hogy ügyesen játszd a lapjaidat (gondolom úgyis boldogulsz), és mérd fel a terepet. Én személy szerint annak vagyok a híve, hogy gyere össze a sráccal, de azt majd te látod mennyire lesztek egymásnak közömbösek, vagy nem közömbösek :'D. Mindenesetre ha az lesz az eredmény, hogy elakadsz mert nem tudsz választani a barátnőd és a srác közt, akkor a barátnődet válaszd (hosszabb kifejtés privátban ha akarod).
2017. máj. 12. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem, mi alapján kéne vele összejönni vagy ezt egyáltalán tanácsolni. Lehet, hogyha megismeri a háta közepére sem kívánná, de már házasítsuk is össze őket. Ennyi ismeretséggel azt se engedném,hogy a kutyámat megsimogassa.
2017. máj. 13. 00:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!